1. tam bir kırmızı pazartesi'yiz, diyecek hiçbir şey bulamıyorum.
  2. geleceğe dönük plan yapmaktan insanlar korkar oldu. tüm şehir koca bir mayın tarlası kimin ne zaman basacağı belli olmuyor resmen. terör işte öyle lanet bir bela. neticede ateş en çok düştüğü yeri yakıyor allah yardımcıları olsun.
  3. son haberlere göre 38 kişiyi kaybetmişiz.200e yakın yaralı var.2015te de iki ayra patlama olmuştu ankara'da.ülkenin hali bu.
  4. ne desek boş. yapabilecegimiz tek şey böyle bir dünyaya çocuk getirmemek.
    geçmiş olsun güzel ülkem..
  5. bak ne yapacaz hı ? ülke geri zekalı etrafına bak mahallene bak kaç kişiye zeki insan diyebiliyorsun ? biz durmuş kendimizi amerika ile karşılaştırıyoruz amerika'da h.a.a.r.p denen bir şey ver istersen araştır adamlar istediği zaman fay hattıyla oynayıp bizi yok edebilirler ! ama biz onlarla karşılaştırıyoruz hala öldürmüyorlar çünkü biz onların kölesiyiz sen köleni yok edermisin ? sömürecekler sona yıkarlar belki.... yeter ama ya okuyacam türkiye'den uzaklaşcağım diyorum ama buradaki insanlarada acıyorum kararsız kaldım ölmek istiyorum en iyi ye maraş mersin orada ev alacağım oturacağım bıktım artık ! tek başıma geçireceğim vaktimi tabi adam akıllı dürüst birini bulamazsam
  6. ne yazıkki 38 insanın ölümüne sebep olan patlama.

    bende beşiktaş meydanında haftasonumu değerlendirirken patlama sesini fazlasıyla hissettik. olayın verdiği şaşkınlıkla bazı şeyler yatışsın diye yerimizden ayrılmadık, çevremizde herkes birilerinden haber almaya çalışıyordu gerçekten çok üzücü bir durum..

    işin daha da kötüsü ispanyol spor gazetesi olan marca'da bile terör olayına tepki gösteren bir yazı varken, türk medyasındaki gazetelerin hemen hemen hepsinde anayasa teklifi manşetlerden inmediğini gördük.. ülkede kimlerin öldüğü ne yazıkki ölenlerin yakınları ve sağduyulu vatandaşlar hariç kimsenin umrunda değil.. kanıksadık benimsedik bunları. sadece sıranın bizlere gelmesini bekliyoruz..

    başımız değil, insanlar sağolsun!
  7. haberlere bakıyorum, herkesin dilinde bir "intikam" lafı. hadi vatandaşın bunu söylemesi mazur görülebilir de içişleri bakanı bile "intikam alacağız!" dedi. cenazede konuşan bir emniyet muduru "siz kimin kopegisiniz!?" şeklinde konuştu.

    ülkenin idaresi böyle adamlara kaldığı için bugün bunları yaşıyoruz.

    korkum su ki bu saldırı kanlı bir seçimin başlangıcı olacak. akp taraftarlarının daha bombaların alevi sonmeden dillendirdikleri "başkanlık olsa bunlar olmaz!" gibi cümleler patlamalardan kimin nemalandigini gosteriyor bence.
  8. abrek