1. istanbulda olup beraber izlemek isteyen youserlarin önünde hic bir engel gormedigim mactir.
  2. fenerbahçe'nin taraftar desteğiyle galip geleceğini düşündüğüm maç.
    bt
  3. fenerbahçemizin güzel bir oyunla galip geleceğini tahmin ettiğim maç. nani'den gol, rvp'den asist bekliyorum.
  4. muhtemelen fenerbahce'nin istekli, baskili, yogun presli baslayacagi mac. ilk 20 dakikada gol bulmamiz psikolojik olarak rahatlatacaktir. ayrica umarim hep ilk maclari kendi evimizde oynariz. fenerbahce kendi evinde final maci oynayamiyor cunku, ama mac final degilse yani telafisi varsa eger gumbur gumbur oynuyor.
  5. türkiye-portekiz maçı olarak algıladığım karşılaşma, umarım fenerbahçe kazanır.
    gunez
  6. ekranların başında fenerbahçe'nin galibiyeti için hazır bulunacağımız maçtır.

    not: lille
  7. fenerium i blokta sesimizi bırakıp çıkcağımız maç
  8. vitor pereira ve braga teknik direktörü paulo fonseca içinde enteresan bir karşılaşma olacak. çünkü pereira'dan sonra porto'yu çalıştıran fonseca bu sefer braga'nın başında kendisine rakip olarak çıkacak. bence her açıdan çekişmeli bir maç seyredicez. fenerbahçe'nin lokomotiv maçındaki gibi baskılı baslayıp rakibi sindirmesi turu getirecektir.
  9. fenerbahçe'nin bu sezon uefa avrupa ligi'nde iddialı olduğunu düşünüyorum. portekizli rakibe karşı portekizce konuşan oyuncuların olduğu fenerbahçe bakalım nasıl oynayacak.
  10. kalede volkan'ın oynaması gereken maç. lokomotif maçından gerekli dersi çıkardığını umuyorum bizim teknik direktörün. fabiano'nun yiyeceği hatalı bir golle cinnet geçirmek istemiyorum çünkü...