1. gereksiz bedeni yaşama kolay bir şekilde veda ederken bile giderayak sorumlu savcının, sorumlu komutanın ve diğer memurlarında hayatını karartmıştır.

    nasıl bir organizma ölürken bile insanlara zarar verebilir?

    cesedinin asit havuzunda eritilerek imha edilmesini ve bu organizmanın hiç bir hücresinin doğaya geri dönememesini temenni ederim.
  2. katilin ölümüne üzüldüğüm olay. cezası bu kadar hafif olmamalıydı.

    ayrıca aklıma black mirror 2.sezon 2.bölümü getirmiştir.

    adalet nedir?
  3. bunu yapan kişinin, yaşamaya hakkı yoktu. nefes alsa dahi yaşamamıydı. üzüldüm mü bunu yapan canlı için hayır. ama adalet yerini buldu mu, o da hayır. bu ülkenin adaletinde, afla çıkardı kesin. sonuç ölmesi iyi olmuş.
    ama yine de içim rahatlamadı benim...
    ozumm
  4. üzücüdür. ölüm hepimizin kapısını çalacak bir gün. bazı insanlar daha fazla kalıp eziyet çekmeyi hakediyor kesinlikle.
  5. mangal ateşine su dökersin de cos eder ya, aynen öyle oldu benim yüreğim.
  6. toplumda üzüntü yaratmayan bir ölüm vakası, cezaevine silah nasıl girdi? vuran mahkum ölene nasıl ulaştı? vb. soruların cevapları da bu olayın ilginç taraflarından.
  7. cehenneme inansaydım sevinirdim de dünya şu hali ile yeterince cehennem gözümde. pisliği özgür bıraktılar resmen
  8. hakettiğini bulmuştur. keşke daha da yaşasaydı orada daha da çekip öyle ölseydi diye düşündürtmüştür hatta.

    ama ben bugün haberlerde cenazesinin hiçbir belediyenin, hiçbir muhtarın kabul etmediğini gördüm. annesinin sokağa mı atayım diye sinir krizlerini, haykırışlarını gördüm. benim buna da yüreğim yandı. bence o anneye de yazık. çünkü zaten ölen öldü. o cezasını çekti. ve evet halkımız çok güzel de tepki gösterdi, keşke bin beteri ona bizzat şahsına yapılabilseydi ama o anneye de yazık. çocuğunun böyle olmasını o istemedi. cenazenin peşinde böyle bitap düşürülmesi bence hatalı bir hareket.

    bana katılır mısınız bilmem ama sonuçta o kadını da anlamak gerek. o böyle olsun ister miydi.