1. tarafsız bir gözle bakınca hırvatların kazanacağını düşündüğüm maçtır. ama insanın içinde bir kıpırtı olmuyor değil.
    (bkz: euro 2008)
    (bkz: semih şentürk)
    kup
  2. orta saha ve defans zaafiyetimiz yuzunden en fazla beraber kalacagimizi dusundugum mac
  3. ilk 11
    volkan babacan
    g.gonul mehmet topal hakan balta caner erkin
    oguzhan ozan tufan selcuk inan h.calhanoglu
    arda turan
    cenk tosun
  4. bkz: 12 haziran 2016 paris kuşatması
  5. bu ozan tufan nedir arkadas orta sahanin ortasini bu adama teslim edersen babayi alirsin
  6. ilk yarısını geride tamamladığımız maç. ikinci yarıda burak ya da emre girse de hareketlense biraz ilerisi.

    edit: corluka başlığıyla birlikte şirin babaya benzedi hepten.

    edit2: hırvatistan resmen 1-0'ın üstüne yattı. 2008'in hırsı bu kadar yüksek olamaz. maç boyu her fırsatta yere yattılar. rezil bir maçtı kısacası.
    jimi
  7. üzülerek söylüyorum maç en iyi skorla bitti.. 5 gol atabilecekleri maçta şansımıza 1 gol atabildiler. takımın en iyisi dediğimiz kaptan bile 60.dakikada oyundan alınıyorsa yazık bu millete. malesef maçlar son 2 dakikada adam akıllı oynamayla kazanılmıyor.
  8. defansta 2 bitik bek, bir sol bekten stoper, bir ön liberodan stoper kanatlarda kanat olmayan bir ofansif ortasaha ve sol kanattan emekli olmuş koşamayan arda, orta saha göbekte de ne olduğu belli olmayan bir ozan tufan ile çıkılmış maçtır. sonuç iyidir bile. ozan tufan mücadele etmiş işini yapmış ise de bu takımın oyuncusu değildir. terim'in kadro seçimi cok yanlıştır. geride oyun kuran hızlı kontratağa çıkan koşan basan agresif bir takım olmamız gerekirken teknik yönü yüksek ancak fiziksel açıdan zayıf bir bir takımı sahaya çıkarmıştır.
  9. ruhsuz bir milli takımın oynadığı lanet maçtır. doğu anadoluda mehmetcik 10 saat nobet tutar, polis memurları vatan için gözlerini kırpmaz, cizredeki ayşe okula ne zaman gidecegim diye yasak oldugu icin cıkamadığı evinde ağlarken hepsi bu maçı izliyordu ve emin olun her birinin aklında bu kodumun macı vardı ama olmadı be milyon dolarlık transfer haberlerinden etkilendi bu gençler yine güldürmediler ne egeyi ne karadenizi ne de doğuyu.parçalayacaktınız ulan yıkacaktınız o stadı yenilince de dişlerinizi sıkıp ağlayacaktız ayşe icin mehmet icin.
    lvssr