1. kawhi leonard ve lamarcus aldridge'e verilmeyen desteklerle şampiyonluk yarışına veda edilen maç. ^:timmy manu ve miller için son maç ihtimali yüksek^

    parker'ın akıl fikir almayan hataları ile 1-0 başlanılan serinin birden 4-2lik bir geriye düşüş ile sonlandıran son maç. parker gibi lig düzeyinin çok üstünde yer alan bir oyun kurucunun yapmaması gereken hataları peşpeşe yapması bir yana, big-three era ^:duncan ginobili parker^ve popovic ile son bir şampiyonluk için verilebilecek en iyi mücadeleyi vermek yerine, okc'ye teslim olmak kolay kabul edilebilecek bir şey değil.

    kawhi, şüphesiz ki geleceğin en önemli hall of fame adaylarından ve serinin başından bu yana aynı grafiği korumaya çalıştı. ona gelen tek destek lamarcus tarafından oldu. çok değil, sadece 1 kişi daha destek verebilseydi bugün farklı şeyler konuşuyor olabilirdik.

    scott'ın bıraktığı okc, sakatlıklardan kurtulmuş okc, fazla hafife alınmamalıydı. texas'ta kaybedilen 2. maç dengeleri bozmuştu. üstelik serinin ilk maçında da hissettirmişti bu durum aslında. ilk maçın ilk çeyreğinde gösterilen grafik ne yazık ki maçın geriye kalan 3 çeyreğinde göstermediği halde 1-0 üstünlük ile başlayıp 4-2 sonlanmasına neden oldu.

    yaşlanmış duncan, spurs şampiyonluklarının hepsinin mimarı olmuştu. o bloktan sonra maçın bittiğini de en iyi gören yine duncan oldu. bir sezon daha gücü var mı bilmiyorum. varsa, şampiyonluk için son bir şans demektir.
    ilgaz