1. kınıyoruz, üzgünüz, yayın yasağı getir, sosyal medya yavaşlat, canlı bomba bulundu....
  2. önemli ek: ankara da ikamet eden arkadaşlar tv de kan ihtiyacı yok deniyor ama duyarlı olalım.kan verelim, bir can bir can, bizim canımız.

    trt haberi vermiyor, internet yavaşlatılıyor, ekşi sözlüğe ulaşım kapatılıyor.hükümetimizin tepkisini merakla bekliyoruz.bu seferde ilk entrydeki ifadeler kullanılırsa bu ülkeden iyice ümidi kesicem vallaha yeter billaha yeter.adamı kendi ülkesinden soğuttunuz be.

    ek: ekşi açılmış.
  3. ekşi sözlüğe de bulaştı, umarım buralara da gelmez.
  4. "bu saldırı ülkemize yapılmıştır." bak sen.
  5. (bkz: kınıyoruz)

    bundan öteye gidilmiyor, isterse topluca patlayalım, anca bu kadar ilerleme oluyor.

    devamındaki yayın yasakları, internette yavaşlatmalar, sosyal medya sansürü ise promosyon niteliğinde...
  6. başkentinde 5 ayda 3. kez patlama olan bir ülkenin hükümeti olmaktan gurur duyacaklardır diye tahmin ediyorum. akabinde kınarlar, karanfil bırakırlar vs.

    ortadoğunun lider ülkesi olmak, güç dengelerini değiştirmek, israil'e özür diletmek ve rusya'nın uçağını düşürmek kolay değil. neyse ki istikrar var. thanks obama.
  7. "terörü lanetliyoruz, bıçak da kemiğe dayandı zaten, yayın yasağı şey olacak ha bi de ülkemize karşı yapılmış bir saldırıdır, canlı bombayı yakaladık müsterih olunsun" bla bla
  8. canlı bomba suriyeli çıktı.
    pkk yaptı.
    kınıyoruz.
    bir daha olmasın istiyoruz.
    bu son olsun

    5 ayda 3 patlama dile kolay.. yüzlerce ölü..
  9. bla bla bla, türkçe meali, efendim bizim dediğimiz olacak eğer olmazsa sonuçları bunlar.
  10. sabah haberlerde seyrettım. odtü'de elektrik elektronik bölümü okuyan bir genç de patlamada hayatını kaybetmiş.tanımam etmem ama hayatımda ilk kez keşke bu cocuk yerine ben ölebilseydim de o yaşasaydı dedim.çocuk ne çok mücadele vermiş istediği bölüme dereceyle girmiş kendi kendine yetmeye çalışıyor.yaşanmayı hak eden bir hayat var ortada.hiçbir işe yaramayan şu hayatımı şu çocuğa verebilmeyi çok isterdim.