1. berlinde oynanacak euroleauge f4 yarı final maçı. laboral, turnuva tarihinin en zor gruplarından birinden 2. çıkarak pana'yı 3-0la geçti. ıoannis bourousis kimsenin beklemediği katkıyı verdi bu sene ama tabii udoh ve vesely'ye karşı hiç oynamadı:)
    kağıt üstünde daha ağır bastığımız bir karşılaşma olacak umarım o zamana kadar herhangi bir sakatlık yaşamayız
  2. obradoviç bu sabahtan itibaren laboral maçı için plan yapmaya başlamıştır. ama bu serideki fenerbahçe gösterdi ki kim gelirse gelsin, kim eksik olursa olsun rakibe kendi oyununu kabul ettirecek. hep bizi takip edecekler obradoviçin hamlesine cevap ararlarken obradoviç onlara yepyeni bir oyun oynayacak.
  3. ülke basketbol tarihinin kulüpler bazında en büyük başarısının geleceği maçtır.
  4. eski adıyla tau ceremica ve yeni adıyla laboral kutxa olan buraları çok iyi bilen bir takım ve son yılların yükselen takımı fenerbahçe ilgi çekici güzel bir mücadele bizi bekliyor. eğer bu sezon ki performansını bu maçta da gösterir ise fenerbahçe finale kalacaktır. tek dezavantaj maçın tek maç üzerinden oynanıyor olması yani hataya yer yok, yapılacak ufak bir hata finalden edebilir.

    cska moskova - lokomotiv kuban maçında ise favorim buraları oynamayı çok iyi bilen bir ekip cska, iki karşılaşmanın da kaliteli olacağına eminim, basketbol severleri güzel bir hafta sonu bekliyor.
  5. saatler geçmek bilmiyor
  6. bobby dixon'un zirve yapacağı maçtır.at fava, bekle.
  7. arkadaşlar finaldeyiz bakın bunlar güzel şeyler. bağırın ulan fenerbahçe çok yaşa diye!!! sloukas ikinci öğretim ol harç paranı ödeyeyim. allahına kurban ulan.
  8. çok kötü bir oyunla finale çıktık. üçlük isabetlerimiz dördüncü çeyrekte saç yoldurttu. kimsenin isabet bulamadığı bu kritik dakikalarda (vesely bile üçlük denedi çaresizlikten) en isabetli oyuncumuz melih mahmutoğlu neden oyuna alınmaz acaba? pero antiç kaçırdıkça şimdi girecek, sonra girecek dedim ama obradoviç bir kere bile sokmadı oyuna kaptan melih'i. maçı kaybetmemiz işten bile değildi. oynamak için uzatmaları bekledi takım resmen. umarım finalde böyle hatalar yapılmaz. yapılırsa cska affetmez.
  9. son çeyrekte küçük bir kriz geçirdik ama sonu güzel oldu. darısı finalde inşallah. cska zorlayacak.