1. tsk'nın dediklerini düşündürecek olan video. ki zaten buna montaj diyecek milyonlar var ülkede
    ryu
  2. hainlerin o namlu bir gün bir yerlerine yerleştirilir. helikopterine yerine yenisi de alınır. pilotlarımız ve askerimizin mekanı uçmağ olsun. sağ olsun türk ırkı!
  3. tanım: propaganda videosu.

    bir de bu var artık bu konuma geldik. pkk'ya laf edince iktidar yanlısı, sorgulamayan çomar oluyorsun.

    tsk'nın yalan söylediği, bu kavganın taşeronlar vasıtasıyla gereksiz siyasi emeller uğruna gerçekleştiği aleni ortada. merak etme oradaki insan yaşasın şehit oldu en yüksek mertebede artık diye bir düşüncede değilim.

    anlamadığın ya da anlatamadığım şu, ilk yorumdaki üslup gibi hakaret etmeyeceğim. bu videonun ayrı bir başlık olarak youreads'e eklenmesini eleştiriyorum. daha nasıl anlatılabilir bilmiyorum.

    toplumsal duyarlılığı düşünüyorsun ya, toplum bugün öğrendi zaten yalan olduğunu. yüzlerce haber geçti, videoları izledi insanlar merak etme. burası haber kaynağı değil.

    herkes cinayet, çatışma, savaş videosu yüklesin o zaman interaktif kültür ağına.

    güncelleme :imla, videonun youreads'e yüklenmesine yönelik yorumdu, video silinmiş.
  4. igla değil , dandik 9k32 tipi strela-2 ile vurulmuştur. pkk hayranları ağzından salyalar aka aka pkk'nın süper silahları var baaaak!! demeye getiriyor heralde. silahlardan anlamasak yeriz cahiller.
  5. ''genelkurmay başkanlığı nasıl olur da yalan söyler? akıl alacak iş değil.''

    gerçekten bu mu düşündüğünüz? ama ben size kıyamam ki...

    bütün devrimci, sol, kürt cenaha ciddi ciddi bir öneride bulunmak istiyorum. arkadaşlar, geçenlerde internette dolaşırken bir cümleyle karşılaştım. duymuşsunuzdur, şöyle diyor: adamlar bana çay ısmarladı çay. nasıl kötü olabilirler ki?

    bu duygu durumu, bir gerçeği gösteriyor. insanlar hakkında kesin yargılara varırken izlediğimiz yolu gözden geçirmemiz gerekliliği. adam, tsk'nın kendisine yalan söyleyebilmiş olmasını resmen yadırgıyor, buna şaşırıyor ve üzülüyor.

    belli ki aklından bu olasılığı daha önce hiç geçirmemiş bile. o kadar safiyane.

    bu eğitimsiz -tahsili kastetmiyorum-, ehlileştirilmemiş, sorgulayamamış insanlar için siz solcuları ve kürtleri biraz daha feraset göstermeye davet ediyorum.

    yazık, gerçekten...

    youreads bonusu: bin dokuz yüz seksen dört
    halit
  6. son kalede bugün düşmüştür.

    bu tarihi not alın arkadaşlar bugün halk ile yönetim arasındaki son ince buz tabakası da kırılmıştır.

    ülke topraklarında füze ile ordu helikopteri düşürülüyor ise, bu ülkede ne yönetim nede düzenli ordu meşruluğunu koruyamaz, isbatlayamaz.

    sayın cumhurbaşkanının kızının düğününe denk gelen bu elim olay, ordunun genel kurmay başkanının şahit olarak düğünde bulunmasını engelleyememiştir.

    bu hain saldırı dengimiz başka bir ülkede olsaydı ordu alarm düzenine getirilir o füzenin ateşlendiği dağı ova yaparlardı ova...

    bu olayın tamamen rusya gizli servisi ile organize edildiğini düşünüyorum. bu igla denen karadan havaya atılan füzeyi bir süre önce istanbul boğazından göstere göstere içeri soktular.

    mesajları çok net işimize karışırsanız böyle olur.

    putin yönetimi defalarca açıklama yaptı türk halkı ile sorunumuz yok, sorunumuz şu anki hükümet ile diye. an itibari ile hükümetin ve partininde fişini çekmiş oldular.

    bu milleti ve orduyu bu duruma düşüren herkesin kendi pisliklerinde boğulması dileği ile.
  7. bakın belki biraz tanıdık gelmiştir. rus uçağının düşürülmesinden sonra rus savaş gemisinin boğazdan geçtiği pozisyonu böyleydi.

    bu ne demek oluyor biliyor musunuz ? rusya diyor ki eğer sen benim uçağımı düşürürsen ben de sana saldırmasam bile bir şekilde zarar verebilirim.

    o gemi boğazdan boşuna mı füzelerle şov yapa yapa geçti ? boşuna mı o asker igloyu elinde duruyordu orda ?

    şu anki olaylar neden oldu ? teröristin elindeki silah nereden geldi ? kim tarafından yapılıyor ? buna ne sebep oldu ?

    bu olayların hepsinin daha önceden organize edimiş bir plan olduğuna inanıyorum.rusya aklımızda o şekilde kazındı ki şu anda bu terörist videosunu izledikten sonra aklımıza rusya gelsin.

    sonra da tsk açıklama yapsın "kazaydı" diye. gel de sinirlenme. üstüne genel kurmay başkanı o gün düğüne gitsin... nerde görüşmüş böyle bir şey ? genelkurmay başkanı siyasi bir adamın nikah şahitliğini yapıyorsunuz ?

    hiçbir yerde yok böyle bir şey çünkü...bizi , ülkemizi bu duruma düşürenler bir şekilde ettiklerini bulacaklar. teker teker belalarını bulsunlar onlar.