1. selçuk inan'ın attığı harika golle 1-0 öne geçtiğimiz maç.
    thun
  2. başakşehir'in skoru 2-0'dan 2-2'ye getirdiği maç.
  3. hamza hoca, bruma yerine yasin'i oyundan çıkartarak 3 puandan etti takımı. 2-0 öndesin ve en iyi oyuncunu çıkartıyorsun, geçen hafta 80. dakikada oyuna aldın zaten,yorgun değil, sakat değil, neden çıkarıyorsun diye sorarlar adama.

    tecrübe eksikliğinden kaynaklı hata sonucu şampiyonluk yolunda yara aldık ve rakiplerimizin maçlarına bakcaz. 2 haftada 5 puan öne geç ve lider ol, 2 hafta sonra 3. sıraya gerile(fb ve bjk maçları kazanırsa)...
  4. selçuk inan'ın takımının geçen hafta fenerbahçe'nin altında kalıp bu haftada başakşehir darbesiyle şampiyonluğu belkide kaybettiği maç olmuştur.
  5. hamza hoca'nın aynı geçen hafta olduğu gibi bu hafta da berbat tercihleriyle verdiği maç. hem oyuna olcan ile başlaması hem de yasin değişikliği rezaletti. daha maçın ilk dakikalarından itibaren herkes anlamıştı olcan'ın kanadında bir sorun çıkacağını ve nitekim golde de yine onun kanadında arkadaki bomboş oyuncu golün gelmesini sağladı. bruma berbat oynarken yasini çıkarıp yerine şuana kadar hiçbir somut katkısı olmayan dzemaili'yi alması tamamen saçmalık.
    thun