1. top 8 serisinin 2. maçı. real madrid'in atarak değil tutarak yenileceğinin örneğini ilk maçta gösterdik. saha seyirci ve tabii ki obradovic avantajı yine bizde. caroll,rivers,llull ve rodriguez 4lüsünün dış atış performansları da ilk maçtaki gibi olursa madrid'e 2-0la gitmek işten bile değil.
  2. söyle de bir istatistik varmış:
    son 11 yılda playoff serilerine 1-0 önde başlayan takımların %84’ü (37/44) adını final four’a yazdırmayı başardı.
    hadi bakalım inşallah^:swh^
  3. buradan madride 2-0la gitmek çok önemli. madrid elinden gelen her türlü pisliği yapacaktır kazanmak için. oyunlarına gelmeden kendi oyunumuzu oynarsak bu maçı da alacağımızı düşünüyorum.
  4. ilk yarıda 54-29 madrid'i salona gömdüğümüz karşılaşma olmuştur. öl de ölelim obra reis! sarı tribün o kadar güzel ki herkesin ayaklarına sağlık, şu maçı alalım madrid'de de bir maç ve f4!
  5. bir galatasaylı olarak fenerbahçe'nin yenmesini gönülden istiyorum. bu sene avrupa'da basketbol kupalarının ikisini de biz alsak ne güzel olmaz mı?
    100-78 fenerbahçe yenmedi, bildiğiniz ezdi.
  6. çok zor bir dönemden geçiyorum özel hayatımda iş hayatımda bir sürü sorunla uğraşıyorum. şuan beni camdan uzak tutan arada uzaktaki arkadaşlarla yapılan küçük sohbetler ve son 1 haftada fenerbahçe basketbol takımı.

    tüm oyuncular için tek tek harika şeyler yazabiliriz ama çok uzun sürer. ama obradovic için her maç şapkadan başka bir tavşan çıkarıyor yazmıştım bugün o şapkaya real madridi soktu ve fenerbahçeli basketbolculara tekmeletti. madrid takımının gece kabuslarına girecektir bu maç ve hatta bu seri.

    sonradan ek: eğer bu yazdıklarımı okuyan komşum varsa verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür dilemiyorum. şimdi bağırıp çağırıp duvarları yumruklamayacaksam ne zaman yapıcam. siz de yapın.
  7. 100-78 ezici üstünlüğümüz ile biten maç olmuştur.

    **caps lock on**

    beyler ağlıyorum yerlere yattım ağlıyorum, bu gururu yaşatan herkese teşekkürler!

    **caps lock off**

    obradoviç, sen nesin ya? din kur tapayım sana, oyuna soktuğu oyuncu pas atmayıp kendin gidip sayı denemesi yaptı diye sahanın içine girdi haşladı adamı. basketbolun içinde yaşıyor adam. allah seni başımızdan eksik etmesin, amin!
  8. süper atmosfer,süper takım,süper oyun ve zafer..
    bu başarının temeli basketbol takımının kadrosunu obradoviç yapıyor ve yönetiyor.
    futbol ,malum ve maalesef..
  9. tadından yenmez bir galibiyet oldu. bu seri de geçen seneki maccabi serisine benzedi, orada tutuk başlayıp sonra özellikle 2.maçta rakibi dağıtmıştık.
  10. real madrid e 100 sayı atarak ve ezici bir oyun üstünlüğü ile seriyi 2-0 a getiren maç.fenerbahçe yi gönülden tebrik ediyorum.