1. süper ligin 19. haftasında oynanması gereken karşılaşma yoğun kar yağışı sebebiyle ertelenmişti.türkiye futbol federasyonu tarafından 15 mart'ta oynanması kararlaştırılan müsabaka yarın akşam hüseyin avni aker stadı'nda oynanacak ve saat 19:30'da başlayacak.

    muhtemel kadro :

    -----------------tolga--------------
    --beck--necip--tosic--ismail--
    -----atiba---tolgay(ozzy)------
    -q7----------sosa---------kerim-
    ----------alman kurdu----------
  2. beşiktaşım için çok önemli olan , kazanılması halinde ligdeki gerçek yerine , liderliğe yükselip sezon sonuna kadar orda olması muhtemel, karadeniz ayağının 2. maçı .

    edit : imla
  3. oyun esnasında ortaya konacak güzel bir tepki sayesinde terör ile oluşturulmak istenen olumsuz havanın dağıtılmasına etki edilmesini temenni ettiğim maç. gerçi trabzon'da abartısız, güzel ve etkili bir tepki beklemek biraz zor ama bir umut...
  4. muhtemelen beşiktaş'ın kazanacağı karşılaşma.

    trabzonspor son donemde hafif bir ivme yakaladiysa da beşiktaş gibi seri paslaşmalar yapana bir takima karşı etkili olabileceğini düşünmüyorum.

    skor tahminim ise 2-0 beşiktaş galibiyeti şeklinde olacaktır.
  5. beşiktaşın 3-4 gol atacağı ve emaneten bıraktığı liderlik koltuğunu geri alacağı maç.

    not: renksiz
  6. gomez cardozo gibi kaliteli santraforların amatör gibi oynadığı, beşiktaşın lehine tartışmalı penaltı ve yüzde-yüz geri pasın verilmediği karşılaşma.
  7. ilk yarısı tempolu geçti, hakem hataları ikinci yarıda da devam ederse, hakem maçın önüne geçer.

    maç sonu eki: ikinci yarı hakem çok ön plana çıkmadı. maç beşiktaş'ın attığı 2 gol ile tamamlandı.
  8. quaresmanın bunuda at artık asisti,kerimin gutivari(benzemaya yaptığı asist) ince dokunuşu ve iki gol.bir çok fırsatı tepen gomez ve hakemin onca çabasına rağmen alınan rahat galibiyet ve liderlik koltuğu.ne olursa olsun fenerlilerin bülent yıldırıma çelenk göndermeleri gerekir diye düşünüyorum.
  9. mutlu
  10. şike değil bilek hakkı, 11. dakikadaki buz gibi penaltıyı vermeyen hakeme de gözlük hediye etmek istiyorum.