1. Myers-Briggs Kişilik analizine göre oluşturulmuş, genelde tahminleri doğru çıkan eğlenceli site.
    16 personalities
    Testi çözmek çok kısa bir vakit alıyor.
    Üşenenler için kendilerini analiz edebilecekleri şöyle bir tabloda var tabi. tablo
  2. Linkten tiplerin ne sıklıkta görüldüğüne bakabilirsiniz.

    Yalnız 3 arkadaşımda yüzde 1 lik dilimden olan INFJ çıktı. Bense INFPyim benim için daha doğru bir tanımlama olamazdı.

    Dikkat bu site bağımlılık yaratıyor.
  3. testinde ilk çözüşümde intp çıktığım site.

    yazılanlara hak vermiştim, fakat belli başlı yönlerimi şekillendirmeye çalışıyorum, bu nedenle ikinci çözdüğümde intj çıkmıştım ki intj'lerde özendiğim yönler olduğu doğrudur. bakış açım etkilenmişti, çözerken anlamıştım daha. aynı zamanda entp ve entj'lerden de eksik kalan yanlarımı almak niyetindeyim.

    üçüncü yorumdaki linke baktığımızda nt grubundaki tüm kişiliklerde erkeklerin, nf grubundaki kişiliklerin tamamındaysa kadınların sayıca yüksek olduğunu görüyoruz. bu da iki cinsiyetin farklı yanlarına dair yoruma açık bir istatistik olmuş.

    bu test, büyük oranda insanın o testi çözerken hayata karşı uyguladığı bakış açısını sunuyor. gelecek için net bir referans değil, fakat geçmişin eleştirisi bakımından güzel bir araç olarak kullanılabilir.
  4. estj-a

    aslında daha rijitimdir ama bazı soruları cevaplarken ailemle olan iletişimimde diğer insanlara karşı olduğumdan çok daha yumuşak olduğumu göz önüne alıp işaretledim. bir ara onları göz ardı edip tekrarlarım.

    edit:sonuç değişmedi.
  5. istp-t çıktım. özeliklerine bakıyorum, çoğu uyuyor gibi.

    virtüozmüşüm. öyle diyor yani :d
  6. az önce çözmüş bulundum testi. enfj çıktım. nerdeyse tamamen doğru çıktı. hayret ediyor insan.
  7. sonuç olarak infp kişiliklerinde vücut bulduğum test. ve neredeyse adımı soyadımı da görecek kadar doğru çıktı her şey. shakespeare ve björk ile aynı grupta olmak ayrıca hoş.

    "hatta dünyadaki başa çıkamayacakları bütün kötülükler tarafından hüzünlü ve bunalmış hale gelirler."

    ***

    "infpler iletişimlerini kesmeye başlayabilirler, “münzevi moduna” geri çekilirler ve onları gerçek hayata geri getirmek arkadaşları ve partnerleri için oldukça fazla bir enerjiye mal olabilir."

    bu ikisi bile yeterli. infp'lerin belli bir kısmı intihara teşebbüs etmiş veya intihar ile hayatlarını sonlandırmışlar. hiç şaşırmadım.
  8. executive (estj-a) çıktığım test. test sonuçlarını 33 dolara alabiliyorsunuz. house m.d den lisa cuddy ile özdeşleştirilmem beni benden almıştır.
    nmes
  9. ingilizce çözdüğümde architecture intj-t çıktığım, türkçe çözdüğümde istj-t yani lojistikçi çıktığım kişilik testi sitesi.

    güzel tespitleri var gerçekten.