1. yaşama sevinci bırakmadınız orospu çocukları.
  2. soruyorum arkadaşıma "daha kaç bomba patlıcak eleştirip sorgulayabilir hale gelmeniz için? yeterince olduk artık. " diyo ki bu "bombalar bize doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. rayindan giden treni raydan çıkarmaya çalışıyorlar." ulan ben senin ozguvenine sokayım, ben senin düşünce tarzına tüküreyim ben seninle arkadaşlık kuran kendimin mna koyayım!! ağzım falan bozuldu insanlıktan çıktım kendimden utanıyorum. lan naptiniz bize bol adiler, şerefsizler, orospu çocukları! sözlük çok kötüyüm sözlük.
  3. ülkede ohâl var, bir hafta bile olmamış metropol'ün göbeğinde bombalar patladı, bu sabah içinde askerlerin olduğu belediye otobüsü patlatıldı. devlet güvenlik, istihbarat zafiyeti hakkında hiç bir zaman hesap vermediği için dolaylı yoldan bu suça ortaktır. artık otomatiğe almış kendini önce yayın yasağı ardından gelen hamasi açıklamalar ve her zaman olduğu gibi o lanet ateş düştüğü yeri yakar.

    bu ülkenin vatandaşı olarak benim güvenliğimi sağlamakla sorumlu devlet adamları "alışacaksın" diyor ise kazanda kaynayan kurbağadan farkım olmadığını tokat gibi yüzüme vurmuş oluyor. sayın devlet, ecelimle ölmeme izin verir misiniz? ya da sayın devlet sen git patlamanın olduğu durağa şehitler durağı ismi ver zira en iyi yaptığın iş.

    artık her birimiz bir rakamdan ibaret olmuşuz ben ölünce 1 kişi yaşamını yitirdi olur benimle beraber başkaları ölünce 10 kişi, 20 kişi yaşamını yitirdi olur işte biz şu an buyuz sadece rakamlardan ibaretiz.

    ölenlere allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim.
  4. televizyona çıkmış, kayseriyi soran habercilere halep falan diyor. ulan orospu çocuğu, abimin okuduğu, her gün derse gittiği yerde bomba patlıyor sen gidip sikik bi yabancı memleketten bahsediyorsun.

    senin ülkende haftada bir, bilemedin iki gün bomba patlıyor önce kendi memleketini bi kurtar.
  5. kayseriliyim ben öyle iyi bilmem ama akrabalarımın, kuzenlerimin geçtiği yol üzerinde patlayan bomba. çarşı iznine giden askerlerden oluşuyor çoğu. o şehitlerden ikisi oturduğum yerden. birinin dedesi annemin çalıştığı yerin bahçe kapısını hafta sonu kapatır, gelip zarar vermesin birileri diye. fırınlardan evlerden bayatlayan ekmekleri toplar köpeklere verir, aç kalmasın nasiplensinler diye. öyle bir dedenin torununu şehit ettiler, sokakta köpekler aç kalmasın diye insanlardan ekmek toplayan cânım dedenin ciğerine kor gibi düştü acısı.. diğer şehidimin evi 50 metre ötemde. babası macaristan'da ekmek parası için. annesi yakmış kınasını. kendinizi koyun yerine. elinizi de vicdanınıza. içim yanıyor benim sözlük,kelimeler yetmiyor anlatmaya..

    akın akın geliyor insanlar evine, askeri araçlar törene katılacak askerleri getiriyor, ölüm aracı sanki onlar.. büyük büyük otobüsler..

    sabah ekmek almaya giderken nöbet tutan askere kolay gelsin iyi nöbetler diyor karşı kaldırımdan geçen vatandaş, 15 temmuzda küfür ediyordu..

    neyiz biz kimiz biz. korkuyorum çok korkuyorum. canım acıyor hemde çok acıyor.
  6. sen
    ister "şehit" de,
    ister "kan banyolu intikam" de,
    hangi lafla, üst perdeden kavramlarla ya da temenniyle bastıracaksın o annenin yüreğini?

    yitti artık, henüz 20'sinde bahşedilmiş özgürlüğünde tavuk döner yiyecek, internet kafede sevdiklerini görecek o çocuk.

    14 tane ülke bitti artık.
    14 tane dünya sona erdi.