1. ilk maça bakılırsa fenerin az zorlanıp turu alacağı maç olacak. geçen maçta istenilen ortaya konulmayınca tur bu maça kalmıştır. fener turu bırakmaz diye umuyorum

    edit: açıkça hakem katliamı olan maç. sağolsun spikerimizide çıldırttı. lanet olsun ıvan bebek
    ryu
  2. fenerbahçenin dolu dizgin devam etmesini istediğim kupanın 2. tur maçı. umarım bu galibiyet mental yorgunluğu da beraberinde getirir.
    reax
  3. iddaanın bragaya 1,95 fbye 2.85 oran verdiği,fbnin zorlanacağı maç.
  4. fenerbahçe nin başarılı olucağına inandığım maçtır.
    ilk maça göre daha tedbirli olacaktır ancak bir gol bulması turu getirir.
  5. benfica ile oynadığı maçı hatırlarım. hep hatırlayacağım. hayatımın en kötü dönemine denk geliyor.
  6. maçın başında braga bir gol atarsa çok zevkli olacak maç. yoksa fenerbahçe yine oyunu kilitleyip 0-0 yatmaya çalışacak, bizi de gece yarısı olmadan uyutacaktir.
  7. fenerbahçenin beraberlik için ter akıtacağı maç. sonuç 1-0 braga galibiyeti ile fenerbahçenin uefa avrupa liginde çeyrek finale kalması şeklinde olacaktır tahminime göre.
  8. şu maç oynanmadan önce tüm fenerbahçelilerin kendilerine sormalarını istediğim bir soru var.

    bu kupa önemli bir kupa mıdır?, yoksa şu anda dandik bir kupada mı mücadele etmektedirler ?.

    galatasaray'ın kazandığı kupanın değeri ile ilgili samimi görüşleri o olacaktır.
  9. fenerbahçe'nin hırvat hakem tarafından katledildiği maç. her ne kadar beşiktaş taraftarı olarak sinirlensem de, kendilerine buradan şunu hatırlatmak istiyorum; türkiye süper liginde rakiplerin zaman zaman tam olarak böyle katlediliyor.
  10. galatasaraylı olmama rağmen bu sezon fenerbahçenin oynadığı futbolu göz önünde bulundurarak en az finale kadar gideceğine inanıyordum. ban göre hoca yanlış 11 ile çıktı maça diego yerine ozan nani yerine volkan şen olmalıydı yazık oldu.