1. milyonlarca taraftarın ahını ve bedduasını alan fbye böylesi müstehak.umarım azıcık empati kurmayı başarırlarda bizlerin neler hissettiğini anlayabilirler.

    hadi mahmut hadi aziz çıkın şimdi konuşma yapın,tehditler savurun.

    "alma mazlumun ahını..."
  2. braga hakkıyla yenseydi cidden üzülürdüm. ama fb'nin türkiye'de hakemlere oynamasını, kamuoyu oluşturarak ve federasyon ayağıyla hakemleri baskı altına almasını, sürekli yerlere yatan oyuncularını, hakem odası basan başkanını unutamıyor bu yüzden avrupa'da hakemler yüzünden elenince adalet yerini bulmuş gibi hissediyorum. sevindim demiyorum. sadece etme bulma dünyası.
  3. fb nin elenmeyi hak ettiği maç.
    hakem hatalı ve yanlı kararlar verdi, tamam da volkan şen embesilinin yaptığı hareketler neydi öyle? görülen kartlar fb elendiği için siliniyormu sanıyor bu salaklar, seneye ön elemeyle şl ne gidersen 5 oyuncun yok, gerçi bırak sonraki sezonu iki gün sonrayı düşünecek beyinde yok bunlarda.
    ayrıca son 2 dk. da gösterdiğiniz hırsı son 20 dk. da gösterseydiniz maç gitti, elendik, bari şov yapalım da üstümüze gelmesinler, hep aynı senaryo ...
  4. hakemin allah belasını versin.

    not: cimbom
  5. Hırvatistan spor ajansından şöyle bir haber var. http://www.vecernji.hr/nogomet/skandal-ivan-bebek-feneru-iskljucio-tri-igraca-jedan-ga-cak-i-udario-1069283

    Fanatizm gözlüklerinizi bir kenara koyarsak uefa tarafından gönderilen bir tetikçinin yönetimini izlediğimiz maç olmuştur. Fenerbahçe'yi seversiniz ya da sevmezsiniz hatta nefret bile edebilirsiniz ama salt fanatizmle bu maçın hakemini aklamaya çalışma samimiyiyetsizliğini göstermeyin en azından.

    Bugün sarı-lacivert yarın siyah beyaz öbür gün sarı-kırmızı çıksakta sahaya, Türk takımları olarak dışlanmaya biçilmeye devam edileceğiz. Açık olarak UEFA terör içindeki bir ülkede spor musabakalarının yapılmasını istemedi ve düğmeye basıldı.

    Bu yaz milli takımın maçlarını izlerken umarım bu maç aklınızın bir köşesinde kalır da ne demek istediğimi anlarsınız.

    edit=imla
    windy
  6. aziz yıldırım'ın forsunun sadece türk hakemlerine geçtiğini gördüğümüz maç.
  7. futbolun sahada değil masada oynandığının kanıtı olan maç.

    hakem hataları, fener'in öfke kontrolü yapamaması vs. bunların hepsi hikaye.

    hata farkında olmadan yapılan şeydir. hiçbir insan evladı bu maçın hakemi gibi hata yapamaz. hata deyip olayı aklamayalım.

    hakemin maçtan önce " yeni ortadoğu ülkesi türkiye temsilcisini şutla gitsin. çeyrek final, yarı final uğraştırma bizi. " şeklinde telkin aldığı çok açık.

    küçük adamlarla yönetilen memleketinin cefasını çekiyor şimdi türkiye futbolu.
  8. herkesin isyan ettiği maç.

    ancak ben farklı bir noktaya parmak basacağım.

    volkan demirel'in yediği 3. ve 4. golleri kimse konuşmuyor. o kadar hatalı idi ki, bir kalecinin asla yememesi gereken goller idi bunlar.

    volkan'ın hatalı yediği goller hakemin hatalı yonetimi dolayısı ile arada unutuldu.
  9. bir kaç başlıkta düşüncelerimi açıklayacağım başlıktır.

    -genelde hakemlere suç bulmamaya çalışırım, olabilir insandır hata yapar derim ancak bu artık hata değildi. kasıtlı ve bilinçli bir şekilde fenerbahçe'nin avrupa da kalmasını hakem,eufa ortak engellemişlerdir.zaten geçmişten uefa'nın fenerbahçe'ye olan tutumu da malumunuzdur.

    -fenerbahçe'de portekizli olan tüm oyuncuların hoca dahil gönderilmesine karar verilmesi gereken maçtır. bruno alves resmen gollerde karşı takıma mudahale etmemeye çalıştı. nani etkisizliğine etkisizlik katarak oynadı. 2.golden once 4'e 2 pozisyonda sacma bir şutla topu dışarı atması örnektir.vitor pereira'ya zaten daha birşey söylemiyorum.

    -robin van persie: çok büyük kariyere sahip birisin evet süper başarılar çok iyi santrafor,büyük maçları kaldırabilicek bir oyuncu.bizde tam bu sebeplerden dolayı transfer ettik. ancak maçın başında ön direkten boş kaleye topu kaleye sokamıyorsan, allah olsan sallamazlar.seni o golü atabilesin diye aldık,o kadar para veriyoruz. atamıyorsan başkası atar,bizde gider ona para veririz.
  10. fenerbahçe'nin ikinci yarıda kalesine kapanması ve oyunu yavaşlatmaya çalışması sebebiyle kaybettiği maçtır. birbirimizi yemeyelim.

    evet, hakem hatası falan filan. geçin olm onları. o işlerden bi halt çıkmaz.

    oynamazsanız, oynatmamak üzerine oynarsanız kaybedersiniz. bu kadar basit. fenerbahçe de bu hataya düştü ve maalesef kaybetti. ikinci yarı oyunu zaten "lades" oyunu idi. 2-2 gibi skorla dahi turu geçen takım açıkça pes etti ve oyunu rakibine bıraktı. 2-2'den sonra bir tane organize atağı olmayan, oyunu (yarısahasında bile değil) cezza alanı etrafında kabullenen ve karşısında güçlü hücum silahları olan fenerbahçe, ard arda gollere engel olamadı ve elendi.

    gönül isterdi ki dengeli bir oyun ile devam etsin ve hakem hatasına rağmen kazansın.

    hiç kusura bakmayın, siz avrupa kupalarında boktan sebeplerle sarı kart yerseniz, hakemi itip kakacak kadar amatör hareketler yaparsanız, sinirlerinize hakim olup rakibinizi zorlayacak ve sıkıştıracak hamleler yerine ucuz kapanma numaraları yaparsanız, ceza sahanız etrafında kurulu bir alan savunması ile oyunu kabullenirseniz, sonuç bu olur.

    maalesef.