1. hemen ertesi sabah insanların hayatını etkileyecek bir sınav olması sebebiyle başlatılmıştır. geçen sene bizzat gidip muhtardan rica ettim. yardımcı oldu sağolsun. gidip muhtarlardan ve belediyelerden yardımcı olmalarını isterseniz be dilekçe verirseniz sanırım baya yardımcı olursunuz.

    her şey eğitim için diyip bitiriyorum bu yorumu.

    edit: kampanyayı bir ekşi sözlük yazarı başlatmıştır. bunu baştan belirtmek istiyorum. ayrıca belediyeye telefonla veya internetten ulaşabilirsiniz. destekleyecek herkese sınava girecek olan insanlar adına teşekkür ederim.
  2. ramazan davuluna kimsenin güvenip de sahur yaptığını düşünmeyerek, katıldığım kampanyadır.
  3. aslında yapacaklarımız basit. her belediyenin ana sayfasında çözüm masası gibi bir bölüm var. buralardan öneri ve şikayetlerinizi paylaşabiliyorsunuz.
    kendi adıma söyleyeyim; şimdiye kadar şikayette veya istekte bulunduğum konular hep destek buldu belediye^:beykoz^ tarafından. sokaklara hız kesici set yapılması, çayırda çöp konteynerlarının arttırılması ve yavru sokak köpeklerinin aşılanması gibi...

    açıkçası ben buna da destek verilebileceğine inanıyorum. o yüzden online dilekçemi doldurdum.
    bu konuda farkındalığımı hain kunduz yarattı. teşekkür ederim.

    gelişme: talebim zabıta müdürlüğündeymiş şu an sanırım karar için beklemek gerekiyor :/
  4. ultra doğru ve desteklediğim kampanyadır...
  5. olması gereken bir durumdur ancak doğru davranışın yerinin olmadığı bir ülkede yaşadığımız için umutlanılmaması gerekir
  6. pötürge'nin kara kaşlı kara gözlü kabadayılarını direnişe çağırıyorum.
  7. desteklediğim kampanyadır. gençlerin sınavı var ve stres küpüler. allah yardımcıları olsun
  8. hiç kimse demiyor ki diğer günler niye çalınıyor? o davulcu para toplamaya gelecek elbet. o tokmağı götüne monte etmeyen climax top olsun.
  9. belediye yazdigim yaziya donmus: kaymakamliga basvurun!!