1. serinin 3.maçı. saha,seyirci ve hakem baskısı avantajları artık madride geçti. spor tarihinin en çirkef takımlarından birine karşı deplasmanda oynamak kolay olmayacak. en büyük avantajımız obradovic. kesinlikle geri adım atmamamız lazım.devre sonunda az farkla geride olsak bile avantaj bize döner diye tahmin ediyorum
  2. fenerbahçe'nin kazanması durumunda real madrid'i eleyeceği maç. ne yazık ki ispanyolların seyircilerinin kuracağı baskıyla beraber hakemleri etkileyeceğini ve bu maçı alacaklarını düşünüyorum. perşembe günü oynanacak maçta fenerbahçemiz turlar.
  3. eğer hakemler ilk iki maçta olduğu gibi yönetebilirse çok keyifli bir maç olur. obradovic bu sefer neler yapacak diye çok merak ediyorum.
  4. vesely olmadan da fenerbahçe'nin 22 sayı farklı son şampiyon ve tarihinde 7 kez alarak bu kupada rekoru elinde tutan real madrid'i 100 sayı atarak 22 farkla yenebileceği, başarının takıma sadece yıldızları toplamakla olamayacağı da görüldü.

    bu maç, real madrid'in safahatinde sıkça görüldüğü gibi gergin ve zor bir atmosferde geçecek. seyirci baskını oluşturabilecek her türlü olay abartılacak ve hakem tesir altına alınacak. bu turnuvadaki hakemler genelde böyle ortamlara alışık ama real madridde epey tecrübeli.

    real madrid kolay kopmayan bir takım, her an geri dönebilecek gibi sert oynuyorlar. özellikle 3.periyotlarda anormal performans sergiliyor. (2'nci maçı saymıyorum, bariz dağıldılar)

    o çok yerilen, sloukas ve kalinic için bile neler yapabildiğini gördük. velhasıl, ucu açık bir maç olacak.
  5. 3-0 ile madridi evinde par-ça-la-dık! taraftardaki, oyunculardaki o çaresizlik mükemmeldi. maça çok iyi başlamasak da büyük takımlığımızı gösterip her şekilde madridi yıprattık, çirkeflikleri bir yerlerinde patladı, madride haddini bil-dir-dik!

    tüm oyuncuları gönülden tebrik ediyorum, harikaydınız çocuklar süperdiniz!

    obradoviç, heykelini dikmek isterdik fakat billurlarına yetecek kadar beton dünyada olmadığı için yapamıyoruz, affet bizi obra reis! <3 <3 <3
  6. ispanyollara basketbol dersi verdik, taraftarlık dersi verdik, ahlak dersi verdik. ders vere vere f4e çıktık. bu sene şampiyon olacağız !!
  7. tebrikler fenerbahçe! inşallah bu sene hem euroleague hem de eurocup türkiye'ye gelir.

    edit: biri geldi sıra diğerinde.
  8. harika oyun muthis savunma, iki senedir son sampiyonlari 3-0la supurduk
    helal olsun size be gozlerimizi yasarttiniz
  9. bu maç datome'ye gökten kitap indi.
    o son attığı bloktan dolayı real basketbolcusu onur kırıcı tutumdan dolayı datpmeye dava açsa yeridir.

    son olarak galatasaray eurocup'ı biz de euroleague'i alalım ve bu iş huzur içinde çözülsün.
  10. dünyanın en güzel takımının tarihinde 2.kez (üst üste) euroleague final four'a kaldığı maçtır. bu takım tüm sezon bu noktaya nasıl geldiyse dün akşamda onu yaparak final four biletini aldı. nedir o yaptığı açıklayalım:

    - basketbol dışı işlere girmeden, sadece oyuna konsantre olarak;
    - obradoviç'in sihirli dokunuşlarıyla kaybeder gibi olduğu ivmeyi, tekrar maç içinde yakalayarak;
    - kaç sayı olursa olsun bu maçı kaybettik düşüncesine girmeden son topa kadar mücadele ederek;
    - kağıt üstünde en çok para alan ve oyuna en çok etki eden oyuncusunun yokluğuna rağmen, tüm seri boyunca top paylaşımından, savunmada yardımlaşmadan yani tam bir takım oyunu anlayışını istikrarlı bir şekilde sürdürerek;
    - takım içinde basketbolun tüm gereklerini yerine getirecek oyuncu profillerini bir arada bulundurmasından;
    - saha içi ve saha dışı her yerde birlik beraberliklerini hiç bozulmadan göstererek.

    biz izleyenler bu seri başlamadan önce, eski yıllardan kalan acı tecrübelerimizi bilerek sürekli kafamızda bu seriyi geçeceğimize dair inanç olmasına rağmen hep bir acaba sorusunu barındırmadık değil. ancak dün akşamla artık neyin ne olduğunu net olarak gördük. eskiden olsa -ki herkesin dün akşamki hakemlerin madrid tiyatrosuna ayak uyduracağından emindi- türlü haksızlık düşünceleriyle en azından deplasmanda bize maç verdirmezlerdi. fakat şimdi iyice belli oldu ki tüm avrupa basketbolu biliyor ki bu takım saygı duyulacak bir takım ve kolayca çiğnenip geçilecek bir takım değil. neyse, sayfalarca yazarım yazmasına da tüm cümlelerin sonu yine aynı bitecek, çünkü başka yol yok, tüm yollar çıkıyor sana büyük reis zeljko obradoviç. umutlarımızın sahibisin...