1. maç saat 19:00'dan 20:00'a alınmış. bir galatasaray'lı olarak pek de umudum olmayan maç.
  2. pazar günü saat 20:00 da oynanacak olan istanbul derbisidir.

    ama benim söylemek istediklerim maç ile ilgili değildir. bence sosyal ağlarda yapılan bir kampanyayla her iki takımın da maça çıkmayarak. 13 mart 2016 ankara patlamasının vehametine dikkat çekilmesini sağlanmasıdır. madem futbol da toplumun afyonu. bir hafta o afyonun verilmemesi ve insanların artık gerçekten bir şeylere tepki göstermesi gerekmektedir. twitterdan, facebooktan yazarak veya bizim yaptığımız gibi forumlarda veya sözlüklerde yazarak gazımızın alınması önümüzdeki günlerde yaşanabilecek patlamaların, katliamların önüne geçemeyecektir ne yazık ki. herkesin 2 gün sonra normal hayatına devam etmemesi bilemiyorum.. bir şeylerin değişmesi gerekiyor.
  3. bir patlama daha beklenen gün oynanacak maçtır. patlama hakkında iki takımın da tepkisini ortaya koymasını bekliyorum.
  4. oynanınca her şeyi normale çevirecek ve "rreereerörörö" diye alkış tutulacak bir halta yaramayan futbol müsabakası...

    not: galatasaraylıyım ve berabere bitecek bu maç diyorum.
  5. bragaya turu kaptıran fenerbahçe ve her ne kadar kötü gitsede derbi de farklı oynayacak bir galatasaray var ortada. fener alır diye düşünüyorum ama galiba berabere bitecek
    ryu
  6. umut bulutun 12 maç aradan son gol atacağı karşılaşma
  7. galatasarayın taraftarla 12 kişi başlayacağı maç, forvet eksikliğiyle 11 kişi oynayacağı maç olacak.
  8. berabere bitecek ve sonucu beşiktaşa yarayacak maçtır.
  9. braga maçından sonra daha hırslı bir fenerbahçe beklediğim maçtır.
    özellikle braga macından sonra bazı galatasaraylı oyuncuların yaptıkları paylaşımdan sonra fenerbahçenin galibiyetle ayrılıcagını dusunuyorum.
  10. gs yenmesini istediğim maç. beşiktaşım şampiyon olsun bu sene.