1. yaklaşık 4 aylık bir aradan sonra yeni f1 sezonu başlıyor..

    26 mart 2017 pazar günü türkiye saatiyle 08:00'de takvimin ilk ayağı olan avusturya'da gerçekleşecek olan yarış ülkemizde sspor kanalında gösterilecek.

    değişen kurallar ve araçlar ile yeni sezonu karşılayacağımız yarışta mercedes, ferrari ve redbull takımları diğerlerine göre baskın görülüyor.

    sezonu büyük bir mutlulukla selamlayıp sonuna kadar izlemeye devam edicez sayın youser'lar.. kimler bizimle...
  2. ilk iki antrenman sona erdi.. mercedes, ferrari ve redbull üçlüsü yine baskın.. alonso yine ölümlerde... diğerleri umrumda değil.

    ne olursa olsun forever alonso...
  3. sıralama belirlendi... hamilton polden başlayacak, ardında ferrari'den vettel var. mercedes takımının ikinci pilotu bottas yarışa üçüncü sıradan başlayacak. hemen arkasında ise raikkonen var. beşinci sıradan redbull'un ve f1'in genç pilotu max verstappen start alacak. rekabet dolu bir yarış bekliyoruz. gönül isterki bu rekabete 13. sıradan alonso da katılsın ama o muhtemelen geride aracın sorunlarıyla cebelleşecek.

    f1 takip eden var mı youreads platformunda.. bunu da bilmek isteriz.
  4. aksiyonsuz geçen yarışın galibi "kırmızı çocuklar"dan vettel oldu.. polden başlayan ve strateji hatası yüzünden yerini vettel'e kaptıran hamilton ikinci, bottas ise üçüncü oldu.

    podyumda alman ve italyan milli marşlarını beraberce dinlemek akla schumacher'i getirdi.. gözler bi nebze de olsa doldu...


    her ne kadar okunmasa da diğer yarışlarda görüşmek üzere...