1. okurken gözyaşlarımı tutamadım. nasıl iğrenç ve kusulası bir ülkede yaşıyoruz ve bu insan artığı olacak herif nasıl bir gözü dönmüş. yürek parçalar bu küçücük çocukların ifadeleri, bu oyun adı altında yaptırdıklarını da bu çocuklar 15 yıl sonra yeniden hatırlayacaklar ve bu oyun yürürlükten çıkıp zihinlerinde karanlığa dönüşecek. ne hakkın var? hayatlarını sömürmeye ne hakkın var? yaşama hakkı bile olmayacak bu herifin aldığı ceza ayrı bir içler acısı. milli eğitim ve aile bakanlığının bu meseleyi göz ardı etmesi ayrı içler acısı. şeref mi yok sizde? kendi kızınıza oğlunuza olmadan ceza vermeyecek misiniz? neymiş daha kötüleri de olmuş bu o kadar önemli değilmiş. siktir git ulan pezevenk. sizin yöneteceğiniz bakanlıklara da, size de yuh olsun be! yaşamak için can çekişiyor insan bu ülkede nasıl mutlu olsun?

    dilerim allah'tan bu ülkenin olmayan adaletinin veremediği cezayı kendi döner dolaşır da en ağır noktasından hisseder, en beterini yaşar.
  2. bu meb'nı kapatın gitsin! bu kadar mı beceriksizsiniz? her yaptığınızı da mı yüzünüze gözünüze bulaştırırsınız? eğitim bakanlık olmadan, halk çocuklara kendi imkanlarıyla verse, muhtemeldir daha iyi sonuç alınır. yazık on milyarlarca liralık ödeneğe ve özellikle de çocuklara.
  3. ya artık bizim bu ülkeyi kapatıp gitmemizin zamanı geldi. ha dini bir örnek vermek gerekirse ebabil kuşları kafamıza kafamıza atacak artık taşları.
  4. kurgu habercilik
    edit: daha önce aynı kişi, yaptığı çevik kuvvet haberinin kurgu olduğunu beyan etmişti. şu an tüm cinsel istismarın dini eğitim veren vakıf ve türevlerine odaklanmasından dolayı, hürriyet olarak kurgu haberciliği yapmış, nerede, nasıl, niçinden uzak bir normallikte, hem de 22 yıl boyunca sadece müdürü değil, aileleri ve köyü de bu tacizlerin ortağı yapmış algı/kurgu haberciliğine imza atmıştır.
  5. orospu çocuğudur diye yazsam silineceği için yazmıyorum.

    pedofilidir. asılmalıdır.

    edit: zülfiyare olmasına bakarsak aramızda başka pedofilik manyaklar da var.