• youreads puanı (9.50)


  1. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından, 23 Nisan Kutlamaları için çekilen ve içinde gayet sevimli ufaklıkların bulunduğu klip.
    Çevremde izleyen hemen hemen herkesten olumlu tepkiler geliyor. Açıkçası benim de şimdiye gördüğüm en başarılı kutlama amaçlı kliplerden biri .
    Link : 23 Nisan Denizde Bayram
  2. sabah sabah yüzümde kocaman bir gülümsemeye sebep olmuş filmdir.
  3. gerçekten çok tatlı ve bi o kadar da şanslı bir klip. çocukların, botlarda ölüp kıyıya vuran yaşıtlarının cesetlerine denk gelmemeleri çok iyi olmuş.
  4. barış manço ile daha da güzel olmuş, tebessüm bırakan güzel video klip.

    bundan dahi rahatsız olanların ama militarizme özendiriyor, bunun üzerinden siyasi ya da toplumsal duyar kasabilirimciler birazdan uğrar. dememe kalmadı.

    işitme engellilerin düşünülmesi de güzel olmuş.
  5. resmen mutluluk yayan kliptir. sabah sabah güne iyi başlama sebebim olmuştur. düşünene çeken ekibe oynayan minnak kardeşlerime hepsinin ellerine sağlık.
  6. gerçekten bayram tadında, sıcacık ve şirin bir kliptir; tebrik ederim... sabah sabah yüzüm güldü...
  7. güne iyi başlama sebebim. sıcacık bir klip olmuş deniz kuvvetleri çok güzel bir işe imza atmış.
  8. bir fırkateynde asteğmen olarak askerliğini yapan beni ayrıca bi memnun etmiştir. teşekkürler deniz kuvvetleri
  9. ben senin o paytak yürüyüşünü yerim. (0:38 saniye) nasıl tatlı olmuşlar.
    ozumm
  10. arkadaki barış manço efektiyle birlikte sevimliliklerine geçmiş güzel günlerin özlemini eklemeleri harikulade olmuştur.

    böyle güzel bir klip olduğu için sevindiğim, barış manço ve o dönemki zamanları hatırlattığı için içimin bukulduğu doğrudur.

    son olarak (2:35) teki çocuğun çizgi film izlerkenki hali tam olarak çocuk olmanın masumiyetini ortaya koyduğunu düşünüyorum