1. golden state warriors'un darmadağın olduğu maçtır. batı konferansı final serisinin 4. maçıdır. durum 3-1 okc üstünlüğündedir. russell westbrook'un 18 bin seyirci önünde 36 sayı, 11 asist ve 11 ribaunt ile triple-double yaptığı maçtır. thunder cephesinde westbrook dışında iki haneli sayılara ulaşan 5 oyuncunun olması seride büyük avantajı yakalamalarını sağlamıştır.

    warriors'ta thompson 26 sayı ile tek başına ayakta kalan adam olmuş, mvp steph curry ise 20 atışın sadece 6 tanesini sayıya çevirerek ve 10 üçlük denemesinin sadece 2 tanesini sayıya çevirerek 19 sayı üretebilmiştir.

    okc'nin yüzük için var gücüyle çalıştığı ve en çok hakeden ekip olduğunu bir kez daha ispatlayan bir maç olmuştur.

    edit: eksik kelime.
    ilgaz
  2. golden state balonunun hızla hava kaybettiğini gösteren maç olmuştur. bütün sezon boyunca rekor için sahada kalan takım, thunder'ın hızına yetişemedi. oradaki yorgunluğun cezasını çekiyor gibiler.

    thunder'ın uyanışı ve oyuncuların oynayış stillerini değiştirmesi, spurs-thunder serisinin ilk maçında başladı, bence. ilk maç spurs büyük bir farkla yendiğinde thunder'ı, westbrook'un surat ifadesini hatırlıyorum. bu ne şimdi der gibi bakıyordu. daha sonra takımca derslerine çalışmış bir tablo sergilediler. sadece atletikliğine ve hızına güvenen bir takım görüntüsünden, herkes oyuna dahil olmalı görüntüsüne doğru hızla kulaç attılar. gelinen noktada takımda 6 kişi çift hanelere ulaşmış.

    warriors son 2 sezonu çok iyi geçiren bir takım. fakat erken gelen, biz tarihin en iyi takımıyız, rekorlar bizim söylemleri ellerinde patlar oldu. seri bitmiş değil belki ama buradan dönüş de çok zor. biri vardı, sakatlıktan geri dönüp, ritmini bulduğu sırada, mola alındığında "ı'm back, ı'm back" diyordu kameralara. ne oldu ona?