1. geçen cüzdanımda metal parça vardı. ayakkabılarıma kadar çıkardılar. x-ray da gördülerde anca geçebildim. ama oruspuçocuğunun teki 4 el bombası 1 keleş bide bomba yeleği ile giriyor. terör saldırısıymış . yersen. 28 kişi hayatını kaybetmiş. eğer adam o halde ordan geçebilmişse bu bir terör saldırısı değildir. düşünmeye davet ediyorum
    ryu
  2. 3 canlı bomba ve 28 kişi hayatını kaybetmiş. (şimdilik) ne söylenebilir ki , ne soylenmesi gerekir? ... her gün ölüm, sermaye t anrıları kan istiyor, bizim, halkların paylaşamayacağı ne olabilir ki? suruç'tan beri bitmiyor...
  3. Başta bi kınayayım da sonra unuturum falan... sorumluluklarimi bileyim di mi...

    cumhuriyette olayla ilgili tüm haber başlıklarını sıradan incelerken gördüm. "sıradaki" habere de bakın..

    screenshot

    ölen ölür ama memleketçe acunu izlemeye devam ederiz.
  4. 28 ölü 60 yaralı.

    ne uğruna? kimin uğruna?
    dile kolay gelen bu sayıyı bir yıla yayarsak biz bu patlamalardan kaç kişiyi kaybettik? kaç aile hastanelerde heba oldu? bu soruları kime sormalıyız esasen? hükümet ne işe yarıyor? bu soruların içinde kendimi kaybediyorum ve bunlarla yaşamak mutluluk vermiyor. her gün içten içe ölüyoruz.

    binali yıldırım kaç gündür başkanlık da başkanlık konuşup duruyor. siktiğimin başkanlığını alın da ölmesin lan şu insanlar artık. başkanlık bir tarafınızda patlasın. sizin kara emelleriniz uğruna kaç insan öldü şu zamana kadar saydınız mı? hadi şimdi öylesine toplayın o güvenlik zirvesini, bir de kınayın güzelce. bir ay sonra yeniden bir patlama yine aynı başa sarılsın her şey. ülkeyi bok ettiniz bok. yaşanacak yer sığınılacak bir köşe kalmadı cennet vatan türkiye'de. cehennem ettiniz.
  5. öldürülüyoruz yavaş yavaş. aralıklarla ama hep birlikte. nefes alamazsınız diyorlar bize. evden çıkamazsınız. birileri bir şeyler konuşur birileri bir yerleri patlatır. insanlar ölür. eskiden sıralı ölüm derdik. sırayla göçeceğiz bu dünyadan derdik. ölüm artık rastgele geliyor kapıya.

    öldürülüyoruz. her gün değil ama devamlı öldürülüyoruz. yaşamak için geldiğimize inandırıldığımız bu dünyada birer rakam haline geliyoruz. bombalı saldırıda 5 kişi öldü, 12 yaralanan var gibi şeyler deniyor bizim için. ölüyüz aslında hepimiz. birer sayı formunu almak için bekliyoruz. aramızda da farklar var. bazılarımız bir kolunu kaybediyor ve o hayata mahkum kalıyor. onun sayısı her daim ölenin sayısından daha küçük. bazılarımızın ölüleri diğerlerinden değerli. bazılarımızın ki değersiz. çünkü bazılarımız a dinine mensup olduğunu iddia ediyor. bazılarımız ise etmiyor. ya da bazılarımız bilmem ne sporlu. bazılarımız futbolu sevmiyor. bazılarımızın üstüne kırmızı kumaş örtüyorlar ve şehit diyorlar. fakat hepimiz ölüyoruz, yavaş yavaş.
  6. kan isteme cakalligi nedir??60 yaraliya kac ünite kan gidebilirki koskoca kizilayin kan stoklari azalsin..

    10 tane merkezin adresini verip kan istemek bana biraz firsattan istifade ediyorlarmis gibi geliyor..
  7. çocukluğumun ülkesini, gençliğimin kentini ne hale getirdiniz?

    ben daha 17 yaşında, daha parmak kadarken indim uçaktan. patlamanın olduğu noktada sigara yakıp, ilk defa istanbul"un havasını soludum. acısı, mutluluğu, lirizmi ve aşklarıyla beraber 7 sene geçirdim. o kente o havaalanından veda ettim.

    sevgiyle gelip, korkak halde gittim. toklaştığım, hiç tanımadığımız halde içtiğimiz insanlardan çekinerek veda ettim.

    her şeyimizi çaldılar. çok lekelendik. bu kadarı da ayıptı.

    türkiye artık terör ülkesidir. bir zamanların - benim gözümde - sevgi ve duygusallık vatanı, artık, bok yoluna ölen insanlar ülkesidir.

    ve o malum şahıs. sana artık edecek küfür bulamıyorum. öleceğin günü bekliyor odamdaki şampanya. bir tarih. bir nesil.

    başımız sağolsun.
  8. ama yeni anayasa başkanlık 3. havaalanı yeni köprü hastane sırası yok aksaray felan ülke süper yaa :((((((( bomba patlasın nolcak başkan olak da :((
  9. yatmadan önce camda sigara içtim on dk önce. yoldan geçenleri gördüm ve içimden, ölüm korkusu olmadan ne güzel yaşıyorlar, artık bu bombolar bitti mi derken, sözlükte bu haberi almak...

    şimdi bol bol küfür ediyorum, başta bu ülkenin ağzına sıçanlara, sonra bunlara oy verenlere, en son da danışıklı dövüş edenlere.

    hadi yat yata bilirsen.

    en iyisi survivor izleyeyim, ağzımızın tadı kaçmasın.

    yok bir de beddua edeyim. umarım sebep olanların acı çığlıklarını duyarım. su veren itfaiyenin...
    ozumm
  10. twitter ve facebook yavaşlatılarak çözüleceği düşünülen hadise