1. saygıdeğer dostlar hepinize sevgiler.

    biliyor musunuz bugün büyük gün. ay antalya'da 00.30 civarı batacak. ve bu saatten sonra gökte göktaşı kıyımı başlayacak. bunu, bunu naparsanız yapın ama kaçırmayın, oldu mu?
  2. iskenderun ve çevresinde ne yazıkki bulutlu bir gökyüzü olduğundan kaçırmakta olduğum dünyanın en görkemli doğa olaylarından birisi.
  3. bandırma'da 11 ağustos akşamı açık bir gökyüzüne rağmen göremedik. bu akşam en yoğun olacağı söyleniyor. şansa hava kapalı. bu yaşıma kadar hiç kayan yıldız görmediğim için heyecanla beklemedeyim bakalım.

    not: sevgili bandırma belediyesi bu akşam için kordonda bir etkinlik yapmanı, kordon ışıklandırmalarını kapatarak bandırma halkına gökyüzünü rahat izleme imkanı sunmanı istemiştim. bu konudaki isteğime olumsuz yaklaşman, işi yokuşa sürmen hiç hoş olmadı bence. alt tarafı hoparlörlerden bir duyuru yapıp gece ışıkları kapatacaktın. ne var yani bunda? çocukları böyle harika olaylardan mahrum etmek çok mantıklı galiba. nasa varken başkasına ne gerek var değil mi?
  4. şu linkin etkisiyle vücut alarmımın 5e kurulması üzerine uyanıp, 1 saat dışarıyı ve linkteki nasa canlı yayınını takip edip göremediğim olay. Ama güneş'in doğuşunu ve yurtdışındaki insanların da gökteki ışıklı ve hareketli cisimleri hemen ufo sandıklarını görmüş oldum :)
  5. dün gece yarısına yakın, iki kişi meteor kovalamaya gittik. hava çok soğuktu, üstüne bir de bulutluydu. saatlerce açılmadı bulutlar. üşüyüp bulutları seyredip eve döndük. meteor yağmurunu izleyemediğimiz gibi biraz da hasta olduk. oysa ne hayallerim vardı; biraz (bkz: x files) tadında, biraz şair ruhuyla gittim; yanımda içkim, müziğim, hayallerim vardı, geceden geriye kalan burun akıntısı oldu. ^:swh^ önümüzdeki yıl daha farklı, daha yüksek bir noktada izlemeye karar verdik, belki bu seneki gibi bulutlu hava olmaz. umarım.

    büyük hayallerle izlemeye gidip bulutları seyretmekle yetindiğimiz muhteşem doğa olayı.