1. çayırova'ya bağlı yeni mahalle'de oturan g.k., 19 mart tarihinde 3 yaşındaki oğlu a.c.k.'nin merdivenden düştüğünü iddia ederek, gebze fatih devlet hastanesi'ne getirdi. çocuğu muayene eden doktorlar, vücudundaki morluklar ve bağırsaklarındaki yırtılma nedeniyle tecavüze uğramış olabileceğinden şüphelenerek polise haber verdi.

    gözaltına alınan g.k. ile nikahsız yaşadığı m.ç. çıkarıldıkları mahkeme tarafından adli tıp kurumu'ndan gelecek sonuçlara göre adli kontrol şartı ile serbest bırakıldılar. gebze'de özel bir hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan a.c.k geçtiğimiz çarşamba günü 11 gün sonra hayatını kaybetti. a.c.k.'nın cenazesi otopsi için adli tıp kurumu'na gönderildi.

    not: buraya kadar alıntıdır.

    yaşadıklarımızın imtihan olduğunu söyleyen allah, acaba 3 yaşındaki çocuğun ölümle sonuçlanan tecavüze uğramasındaki imtihan mantığını anlayabilir miyiz? bu nasıl bir imtihandır? tanrısını savunmak adına gerçekleri görmeyen insanları anlayamıyorum. ortada bir gerçek var bu gerçek çocukların suçsuz olması.
  2. ne kalbim ne de bünyem dayanıyor "allah'ın sınavı da böyleymiş" diyerek verilen tesellilere. böyle bi kör cahillik olamaz; hiçbir din, hiçbir inanç, hiçbir kitap üç yaşındaki bir çocuğun iç organlarının parçalanarak tecavüze uğramasını tanrı'nın imtihanı diyerek açıklayamaz. kalbi nasıl taşlaşıyor da böyle söylemlerde bulunmaktan asla çekinmiyor bu inananlar, nasıl bir zihniyet, nasıl bir vicdan?
  3. yoktur.
  4. dünya üzerinde insan kadar zararlı ve gereksiz bir canlı yoktur, şurda bir düğme olsa bastığım an tüm insanlığı yok etse, 3 saniye düşünmez basarım.

    inancınızda, insanlığınızda yerin dibine batsın.
  5. nasıl oluyor da tecavüz vakasında iş allah'a geliyor(*:yani suçlu allah oluyor) anlamıyorum. ulan allah ben herkesi her kötülükten koruyacağım mı demiş? kafanızdaki allah, insan milletini yöneten hükümetin başı gibi sanki. biri bir bok yediğinde hükümete kızarız ya, bunlar da allah'a kızıyor.

    tabi tüm bunlar allah'ın imtihanıymış deyip, insanları avutmaya çalışmamız gerektiği demek değildir. allah hiçbir zaman başınıza kötülük geldi mi o sizin imtihanınızdır boyun eğin dememiş, mücadele edin hatta savaşın demiş.

    tepkiniz inançlı takılan cahillereyse sonuna kadar haklısınız.
  6. sınanan çocuk değil; gayrımeşru yolla onu dünyaya getiren ana / babası ve ırzına geçen piçtir. benim gördüğüm haberde bu piçin 70'li yaşlarda olduğu filan yazılıydı; neyse, ayrıntı olur sadece.

    o çocuk vesilesiyle başta ailesinden başlayarak, tecavüzcü piç, bunları serbest bırakan mahkeme, neye göre serbest bırakılacağını kanunlaştıran kanun koyucular derken, en tepeye kadar uzanan bir adalet mekanizması vardır allah'ın. ve islam inancına göre bu çocuğun bu şekilde hazin ölüüne neden olanların cezalarının çok ama; çok korkunç olacağını allah bizlere bildirmiştir. yani konu başlığında anlatıldığı gibi sınanan aslında halkımızdır, devletimizdir. o çocuklara baklamakla mükellef olan bizlerizdir. gayrımeşru olarak doğduğu için yarın onu doğurtan babasının terketmesiyle piç kabul edilebilirdi. anası da terkedip, sokaklarda yapayalnız da kalabilirdi. tabi bunların hepsi sadece varsayım ve biz gerçeklerden sorumluyuz bu hayatta.

    yapılan sapıklığın ne dini, ne de insanı bakımdan zerre kadar savunulacak tarafı da yoktur. sapıklıkta lut kavmiyle yarışır hale gelen anadolu insanından utanıyorum!
  7. allahin, 3 yaşındaki erkek çocuğunu tecavüzle sınadigini iddia eden baslik.
  8. dünyanın mutlak kötülüğe tamamen boyun eğeceği güne adım adım ilerlerken insanların vicdanlarını teselli etmek için uydurdukları yalanlardan birisi.
  9. bazılarını da müslüman bir coğrafyada yaşanan, insanlardan kaynaklı cahiliye ürünü sapkınlıkları gördüğünde vereceği tepki ile imtihan eder. ben bu duruma sebep olanları allah kahretsin diyorum, yaşadığım ülkenin polisi yargısı böylelerine nefes aldırmasın diyorum, kendi çevremde bu tip şeyleri nasıl en aza indiririm diyorum.

    kimi de bu meseleden allahı sorumlu görüyor. nasıl bir mantık örgüsü anlamadım. zaten inanmıyorsan yoktur, eğer varsa da ahiret de vardır ki adalet iki dünyanın tamamındaki sonuçlara göre tecelli eder.

    (bkz: inanmamasına cahil sapkın insanların sapkınlıklarını bahane eden kul)
  10. wittgenstein' a göre tanrının penceresinden bakıldığında bir taşın yere düşmesi ile cinayet arasında bir fark yoktur.