1. tabiyki kendi çocuğumu alırdım. diğer aile de bunu ister çünkü. he, diğer aile ile de temas halinde olurduk elbette, bir nevi swinger tarzı ilişkimiz olurdu.
  2. kan bağını çok önemsemiyorum. çok büyük bir yaşta değiller lakin o çocuklar ailelerini benimsediler artık, aileler de aynı şekilde. 'memleket doğduğun yer değil, doyduğun yerdir.' gibisinden bir mantığım var bu konuda. o çocuklar artık kendi çocukları niye uğraşırlar bu kadar anlamam.
    nane
  3. iki çocuğu da alırım, almaya çalışırım. bırakmam. sonuçta büyüttügün bebek ile senin olan bebek arasinda hiçbir fark yok.

    acil doğuma alınmıştım yanimda tanıdık hic kimse yoktu tek başımaydım. ameliyata girerken sanırım cocuk doktoruydu diyabet olduğum için soru sormaya gelmişti. çocuk doktorunun koluna yapisip lutfen bebegimi karıştırmayın bak ben uyanana kadar sahip çıkın kimsem yok diye aglamistim. sağolsun mesaisi bittiği halde bebeğimi bana kendisi teslim etmişti. bugün iki dogum gerçekleşti biri kız biri erkek rahat olun bebeginiz karışmadi demişti.
  4. 3 yıldır çocuğum diye bakmışım bırakamam. bir anda bu benim değilmiş deyip biyolojik bağım olanı mı alacağım? çok zor. hee ikisini de verirlerse o zaman tadından yenmez tabi.
    vagus
  5. yenisini alırdım diye düşünüyorum.hem daha orjinal bir sürüm olacak.
  6. öbürünü de alırdım.
  7. ya akşam babannem ile yaptığım muhabbeti buradada mi yapacağız. hayır ben babannem evde sıkılmasın diye ilgi göstermek icin yapıyorum o muhabbeti. burada müge anlıda izlediklerimizin kritiğini yapmaya başlarsak yakında survivorın da yaparız, like manyağı olmak icin sacma sapan yorumlarda yazarız. bence youreads, güzel kitaplar, müzikler, filmler keşfetmek, değişik yorumları, bakış açılarını görmek için var. daha fazlası için hali hazırda birsürü platform zaten mevcut

    d.e.b.y. editi: evet dünün en beğenilmeyen yorumu olmuş. bu sayede belki birkaç kişi daha okuyabilir bunu.

    not: yakında survivorunda kritiğini yapmaya başlarız demistim coktan başlık açılmış bile. evleneceksen gel de cok olaylar dönüyor diye duydum bence yorumsuz brakılmamalı.
  8. röportaj veren baba çakal. adam bu durumu paraya çevirme derdinde. klasik çomar uyanıklığı ile tazminatlarla yolunu bulma derdinde. çocuklar çok da umurunda değil. ben mi ne yaparım, tabi ki aynı mağdur edebiyatını.
  9. iki çocuğunda ebeveyni olmanın sevincini yaşardım. çocukların ruh sağlıklarını ve geleceklerini düşünerek diğer aile ile iletişime geçer, profesyonel bir yardım alarak çözüm ve telafi yoluna yönelirdim.
    tabi yayında ve yapımda emeği geçen herkesin sülalesini "örf, adet, adalet ve eşitlik ilkelerini ihlal etmeden anma! " hakkı tarafımda saklı kalmak koşulu ile...