1. yüksekdağ ve önder ankara'da tutuklandıktan sonra diyarbakır'a getirildi.

    demirtaş ve diğerleri zaten diyarbakır'da o karakoldaydı.

    orada ayrıca daha önce tutuklanmış dbp'liler yatıyordu.

    hepsini bir yere topladılar. bomba patladığında demirtaş ve üç milletvekili az once çıkmıştı. önder ve yüksekdağ hala içerideydi. ölenlerden birisi tutuklu bir ilçe belediye başkanı.

    kimse bunun bir katliam girişimi olmadığını iddia etmesin.
  2. *başlığı açan arkadaş, pkk tarafından yapıldığını iddia etmiş.
    *yorum yapan bir arkadaş, ışidin üstlendiğini söylemiş.
    *yorum yapan bir başka arkadaş, devletin yaptığına şüphe olmadığını anlatmış.

    bu bir utançtır arkadaşlar. utançtır çünkü yorum yapan^:açan arkadaşı es geçiyorum^ kimsenin amacı bilgi vermek ve ya bir şeyler öğrenmek değil, saldırmak. saldırın, birer silah alın, hepiniz öldürün ve ölün.

    ben size söyleyeyim 4 kasımda haberlerde pkk yaptı diye yayınlandı. peşinen hüküm veren arkadaş belit değil. tabii kendisi binali yıldırım'sa o ayrı.

    sarhoş arkadaşı es geçiyorum o zaten esmiş geçmiş kendi kendine. aylak arkadaşa katılıyorum, pkk'yı bomba patlatmakla suçlamak çok büyük bir iftira haşa onlar öyle şey yapmaz. şöyle açıklamalar falan yok.

    karanlık beyefendi ise olay yerindeymiş anlaşılan. (bkz: -di'li geçmiş zaman) tabii sadece 100 kişi yaralandığı ve şimdilik 9 kişi hayatını kaybettiği için katliam sayılmaz. o yüzden girişim olarak kalmış bence de. sonuçta oradaymış daha iyi bilecek halimiz yok.

    yani kimsenin bir şey araştırdığı yok. duyduğumuzu fikrimize uyuyorsa kabul ediyoruz. ölenler de ipimizde değil tanımıyorsak. alıştık artık. savunduklarımız kirlenmesin de savunmakta güçlük çekmeyelim yeter. gerisi umurumuzda değil. hatta kötü adamlar onlar olacaklar ya, patlatsınlar nedir ki. 100 tane ölse 7 milyar daha var.
    bozuk