• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (7.88)
46 yok olan
"46 yok olan, star tv'de yayına giren televizyon dizisi. yönetmenliğini serdar akar’ın yaptığı dizide baş rolleri erdal beşikçioğlu, yasemin allen ve melis birkan üstlendi. ilk bölümünün 27 mart 2016 tarihinde star tv'de yayınlanacağı duyuruldu."


  1. ozeus
  2. fragmanda 1 saat olacağını belirten amerikan tarzı bi iş umarı uzun soluklu olur
  3. `behzat ç.`'den sonra ilk kez heyecanlandıran `erdal beşikçioğlu` dizisi.
  4. umarım yine klasik rtük ve türk televizyonculugu anlayışına yenik düşmez biz de biramızı alır keyifli keyifli izleriz.

    bangır bangır gelen yeni erdal beşikçioğlu projesi.
  5. bir kaç bölüm içerisinde hangi diziden uyarlama olduğunu öğreneceğimiz dizi. dizimiz. güzel olduğu takdirde izleyeceğim bakalım göreceğiz. ^:swh^
  6. pt2 yani 22:00 dan sonra başlayacağını düşündüğüm, süresi 1 saat olan ve erdal beşikçioğlu'nun çift karakter oynadığını okuduğum dizidir.
  7. bbs
  8. normal şartlar altinda uyarlama dizileri izleyen birisi degilim fakat işin içinde erdal besikcioglu varsa izleyecegim dizidir.

    dizi tanitiminda breaking badi animsatan pek bisey göremedim. eger bulduğu ilac uyusturucuysa ordan benzerlik kurulabilir. ama farkli birseyse limitless'a dogru da kayabilir. en iyisi bekleyip görmek.

    not1: 1 saat olayi cok iyi olmuş
    not2: eger varsa los pollos hermanos'a isim onerim los bimos korpetos
  9. bir senarist olarak merakla beklediğim, başlayınca elimdeki tüm imkanlarla reklamını yapıp izlenmesi için uğraşacağım dizidir.

    dizilerin basmakalıp senaryo trükleriyle yazıldığı, iki gram yaratıcılığa ve yeniliğe yapımcı ve kanallar tarafından izin verilmediği, her hafta 3 saatlik bölümler yazmak ve çekmek zorunda kalınan bu sektöre büyük bir nefes umududur 46. reytingi veya reytingden bağımsız olarak reklam geliri yüksek olursa benzeri niyetlerle yeni bir soluk yaratacağından kötü de yazılsa destekleyeceğim proje olacaktır.
  10. (bkz: breaking bad) ten soğutmazsa türkiye'nin gururu olma potansiyelinde dizi bakalım görücez.