• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (7.88)
46 yok olan
"46 yok olan, star tv'de yayına giren televizyon dizisi. yönetmenliğini serdar akar’ın yaptığı dizide baş rolleri erdal beşikçioğlu, yasemin allen ve melis birkan üstlendi. ilk bölümünün 27 mart 2016 tarihinde star tv'de yayınlanacağı duyuruldu."


  1. geçtiğimiz günlerde 2. fragmanı yayınlanan ve ilk bölümünün 27 Mart Pazar günü, saat 23.15'te yayınlanacağı açıklanan dizidir.

    fragman
  2. merakla beklenen.

    yahu bu erdal beşikçioğlu yabancı olsaydı kimseye ödül bırakmazdı. adam oyuncuların pîri.

    hatta o kadar iyi bir oyuncu ki ekrandan gözümü bir saniye ayırınca acaba orda nasıl bir mimik/jest yaptı diye 1 dakika geri aldırır filmi/diziyi.
  3. erdal beşikçioğlu, genco erkal'dan sonra tahtı bırakmadığı bir delinin hatıra defteri'yle tiyatro, vali gibi çok kaliteli bir diziyle de televizyon oyunculuğunu ispat etmiş bir adamdır..

    hiçbir dizinin uyarlaması olduğunu düşünmüyorum şu an için.. olsa ne fark eder?

    ama bir saat olmasının asıl sebebi erdal beşikçioğlu'nun "bu sektörü ben adam edeceğim, bir saatlik drama dizileri ve yarım saatlik komedi dizilerine geçişi ben başlatacağım" söylemiyle yola çıktığını söylüyorlar, uyandırayım..

    yapsa yapsa bu adam yapar denebilecek üç beş aktörümüzden biriydi.. hayırlı uğurlu olsun.. bir sinemacı olarak ben de inanılmaz bir sevinç ve heyecanla bekliyorum.. kesinlikle çok iyi bir iş olacak, apaçık belli.
  4. merakla beklediğim erdal beşikçioğlu dizisi.
    yapılmış en iyi türk dizisi behzat ç dir benim gözümde. onu geçebilir mi bilemiyorum ama yine çok sağlam bir dizi geliyor.
  5. merakla bekliyorum erdal beşikcioğlu varsa kalite vardır. pazar akşamını merakla bekliyorum.
  6. bence, anladığım kadarıyla breaking bad uyarlaması değilde daha çok jekyll and hyde'a biraz daha benzer bir hikaye izleyeceğimiz yeni dizi. fragmanın sonundaki görselde iki erdal beşikçioğlu olması birinin etrafında silah ve diğerinde laboratuvar tüplerinin falan olması benim için bu görümü destekler abiler
  7. kavuşmaya son 1 gün :)
  8. geliyor gönlümün efendisi^:swh^

    3 yıldır dolmayan amirim'in yerini doldurmasını ümit ettiğim uyarlama olup olmaması umurumda olmayan, 60 dakika boyunca nefesimizi kesecek yeni proje.
  9. son birkaç saat daha sabrediyoruz ve kavuşuyoruz :)

    buralar hep editlenecek ilk bölümle beraber
  10. amirim bu dizide de halüsinasyon görmeye devam ediyor..