1. bazen 10 bazen 30 bazen 1 saatin vardır ama sen 5 dakikaya orda olacağını söylersin yada sana böyle söylerler, çok hoşlanılan yalan tipi değildir; geç kalındığında söylenmesi muhtemel cümledir. eğer ki 5 dakika dediğinde 5 dakika içinde orda olan birini bulursanız, evlenin.
  2. çıktım yoldayım ^:evde^
    tamam geç kalmam ^:giyiniyor^
    şimdi geldim şimdi ^:evden çıktı^
    beş dakikaya ordayım ^:durakta^
    indim otobüsten ^:bindi^
    ilgaz
  3. 5 dakika sonda ordayım diyip olan biri varsa o benim. geç kalmayı hiç sevmem, bekletilmeyi daha da sevmem. hatta genelde kavga çıkardığım olur saygısızsın beni bekletiyorsun diye. azıcık erken çıksanız evden ölmezsiniz.
  4. belki de azıcık evden erken çıktığında ölecek olan insandır. bilemezsiniz.
    yaşamınıza dokunan insanlara değer verin. değer verdiğinizi de gösterin. sınamayın. sınanırsınız. yaşamınıza dokunan insanlar sonsuza dek hayatınızı değiştirmiştir. onunla içtiğiniz bir kahve, yediğiniz bir yemek, ettiğiniz bir sohbet, bir yaşamı tümüyle değiştirmeye yeter de artar bile.
    belki beklediğiniz için ölümden kurtulacaksınız. bilemezsiniz. en güzeli, olduğu gibi kabul etmek, bunu yaşatanı bile bağrına sımsıkı basmak. yaşamınızı değiştiren her şeye yapmanız gerektiği gibi. belki hasta bir annesi var, belki de kedisi. belki parası yok, yürüyerek geliyor kendisi. belki kopamadığı sevgilisi daha ağır basmış.
    kabullenmek.
  5. "- onun da sana selamı var." yalanı ile toprak kortta çetin bir mücadele verirler.
  6. 5 dakikaya ordayım diyorsam 5 dakika sonra orda olmam muhtemelen ama 5 dakikaya ordayım demişsen ve 5 dakika sonra hala burda değilsen seni arar ve azar çekerim. bu da kötü bi özelliğim.
  7. dewe
  8. her geç kalanın itinayla söylediği (aralarında ben de varım) yalandır