1. halen en az haftada 1 kez gidip geldiğim ve 1 yıl boyunca staj yaptığım adliyenin, staj yaptığımofisin olduğu binanın, sürekli çay kahve içip yemek yediğim adliye kafenin önünde, her gidişimde beklediğim yaya geçidinde arabayla geçerken beklediğim trafik ışıklarında gerçekleşmiş saldırıdır. her gidişimde görüp arabayla yanından geçtiğim, adını bilmediğim trafik polisi abinin elinde kanaşlikoflu iki teröristin adliyeye girmesini engellemek için şehit olduğu saldırıdır. işim gereği yine gideceğim gitmek zorunda olduğum yere yapılmış saldırıdır. evime arabayla 5 dk mesafede gerçekleşmiş saldırıdır. çok üzgünüm. yapana da, destek verene de, göz yumana da, sebep olana da lanet olsun.
    edit: izmirde neden patlama olmuyor diye soran hainler de kına yaksın.
  2. istanbulda yaşıyorum. ve bursaya taşınama durumum var.
    icimden ne dedim biliyor musunuz?
    "oha lan artik yaşlanabileceğim"
    ve mutlu oldum
    emeği geçen herkesin gözünü opeyim...
  3. herkes yeterince lanet okudu sanırım.

    ben şu çatışma görüntülerini izlerken fark ettim, polis memuru, teröristin üzerine yürüyor, birkaç el ateş ettikten sonra geri dönüp koşuyor ve bu sırada vuruluyor.

    o polisin vurulma anını görünce içim sızladı. neden bizim polisimiz canını hiçe sayıyor arkadaş neden? bir teröriste böyle mi müdahale edilir? mermin bittiyse açık alanda öyle koşulur mu? biz isveç falan değiliz ki neden polislerimiz teröre müdahale konusunda eğitilmiyor?

    bu olay ilk değil. beşiktaş patlamasında 8-10 kadar çevik kuvvet polisi canlı bombanın üstüne çullandı adam bombayı patlatınca hepsi şehit oldu.

    bundan birkaç yıl önce bir emniyet amiri, cinnet geçiren silahlı bir adamı sakinleştirmek için yanına gitmeye kalktı. adam çekip vurdu amiri ve çocuklar babasız kaldı.

    polis neden doğru düzgün eğitilmiyor?