7




  1. damncaprio nun toplam giri sayısını 53 e böldüğümüzde elde edeceğimiz sayı.
    7 tamamlanmışlığın simgesi olarak görülür. kanımca yanlış olup tamamlanmışlığın simgesi 8 dir. o da damncaprionun toplam giri sayısını 7 ye böldüğümüzde bölümün rakam değerleri toplamıdır.
    anaaaaa damncaprio kaçmış. kaçması tesadüf mü? tabi ki hayır. tesadüf de 7 harfli. ayrıca damncaprio nun laneti yazdığınızda kullandığınız karekter sayısı da 7 nin 3 katıdır.
  2. doğum tarihimdir (7 ocak), alevilik'te ve antik yunan'da roma'da cenaze, ölüm, doğum gibi olaylarda sıklıkla geçer, şarkılara konudur (7 düvel zindanından beterdir yedikule), deyimlerin sayıdır (7'den 77'ye herkes).
  3. voldemort'un, uğurlu olduğu inancıyla ulaşmaya çalıştığı hortkuluk sayısı.

    düzenleme: ek olarak, rakamla yazı yazmada t harfine denk gelmektedir. (1337'nin leet olması gibi.)
  4. damn it yazdığınızda boşlukla birlikte kullandığınız toplam karekter sayısıdır. bu arada boşluk bile bir şeydir ama anlamlandırılması için varlığın yanında durması gerekir. sıfır gibi, sessiz harfler gibidir boşluklar.
    damn ile iti birbirinden ayıran şey, anlamlarının farkıdır. boşluğu kullanmamızın sebebi anlamsal ayrılığı yazı dilinde onaylamaktır. herkesbirdir ama bazıları daha birdir.
  5. salsanıza olm şu sayıyı.
  6. anlamsız başlığa anlam uydurmaya çalışan engellenesi youaerları gördüğümüz başlık.
  7. genel kabule göre dünyadaki kıta sayısıdır. bazıları avrupa ve asya'yı bir kabul ederler ve adına avrasya diyerek 6 kıta modelini savunurlar. bazıları bunun yerine kuzey ve güney amerika'yı, amerika adı altında bir tutarak 6 kıta modelini savunurlar. bazıları da her ikisini de kabul ederek kıta sayısını 5'e indirmeyi kabul eder. bazıları da...

    böyle devam ediyor ya, 2'ye kadar indiren de var. biz yine 7 bilelim, güzel bir sayı bence.

    edit: şimdilerde sayı 8 olabilir deniliyormuş. bokunu çıkardınız ama artık.