1. şampiyonlar ligi 2. tur rövanş maçı,
    maçın ilk ayağı 3-2 wolfsburg üstünlüğü ile tamamlandı. iki takımda gol yollarında etkiliydi.
    2. maçta gent'in turu geçebilmesi için 2 fark ile kazanması gerekiyor. veya 4-3 gibi bir skorla yenmeleri gerekiyor. böyle bir skor çıkması çok zor görünüyor.
    öncelikle gent için yapılabilecek en küçük bir hata bütün maçı etkileyecektir. kendi evlerinde 3 gol yediklerinden dolayı bu maçtada gol yiyeceklerine kesin gözüyle bakıyorum. tek şansları 2 farkla wolfsburg'u yenmek olan gent'in büyük bir risk alarak, ilk düdükten itibaren baskılı, ofansif bir futbol oynamasını bekliyorum. iki takımdada önemli eksiller var
    forvet olarak wolfsburg'ta 9 gol ile oynayan bas dost bu maçta forma giyemeyecek. julian draxler'in durumu henüz belli değil. bunun dışındada sakatlıklar mevcut.
    gent'te ise 14 gol ile oynayan laurent depoitre'nin durumu belirsiz.

    bu eksikliklerde wolfsburg daha kötü durumda görünüyor. bast dost'tan ziyade draxler risk edilerek oynatılacakmı bu bir soru işareti. draxler oynamasa bile wolfsburg kendi sahasında gol bulacaktır.

    gent ise ofansif oynayacağından dolayı, wolfsburg'ta naldo'nun eksikliğinide göz önüne alarak en az bir gol atacağını düşünüyorum.

    ilk tercih olarak kesinlikle karşılıklı gol var tercih edilmelidir.
    sucuk