1. bu sınava gireceklerden biri benim. umarım puanımı yükselterek istediğim yükseklisans programına yerleşebilme konusunda kendime avantaj sağlayabilirim. tüm aday arkadaşlara başarılar dilerim. adil, skandalsız bir sınav olması dileğiyle...
  2. benim de yarın gireceğim sınav. akademiye bir şey katacak olan herkese başarılar; salavat projeleri yapanlara başarı dileği yok.
  3. gireceklere başarılar dilediğim sınav. güz döneminde aranızda olacağım.
  4. sınava giren arkadaşlara başarılar. bende güz döneminde girmeyi planlıyorum kaynak önerisinde bulunabilirseniz sevinirim.
  5. başvuruları sırasında tam başvururken sevgilimin "neden başvuruyorsun ki sen kabız?" sorusuyla katılmak için hiçbir sebebimin olmadığını ve alışkanlıktan başvurusunu görünce refleks olarak başvurmaya çalıştığımı anladığım sınav. writeln('zihin_acikligi') for each x.
  6. "bilgi değil hız ölçüyormuş", "ne cevap verdiğin değil kaç soru işaretlediğin önemliymiş" gibi geyikler arasında zuhur eden, akademik aktivitelerin vazgeçilmezi, bu sene de gözümüzün nuru olan sınavdır.
  7. zevkine girdiğim ve 2 sene öncekine göre kolay olan sınavımsı. kafanız basmıyorsa illa akademisyen olmak için yırtınmayın.
    baran
  8. yetiştirenin direkt doçent olarak başlaması gereken sınav...

    sayısalım zaten yok, bir sözel olarak o kısımlara bakamadım bile...
    ama arkadaş o sözel neydi öyle!
    her sorunun birden fazla doğru şıkkı olur mu, vallahi oluyor... beynimi yedim iki şık üç şık arasında resmen...
    ya o mantık soruları!
    aslanlar, yunuslar, maymunlar, ilgınlar, yeşil takımlar, ayşe ile hasan, dilek ile yanyana oturan kız...

    beynimde devreler yandı ciddi ciddi...
    allah sonumuzu hayırlı etsin...

    bir de akbil, banka kartı ve para neden yasaktı anlayamadım, zira ölsem ya da başıma bir felaket gelse hiçbir şey yapamayacaktım...
    düşünün, bir kızcağızdan kendimi aradım (eşyalarım annemdeydi), baktım açmıyor babamı aradım annemi ara da beni bulsun diye...
    rezillik işte...
  9. bu sınavı yetiştirdiğini iddia eden adam direkt ivy league'de bir okulda başlamalı.

    sayısal-2 zor değil miydi beyler bayanlar? bence zordu yani. ben yetiştiremedim. 90 hedefiyle girip 60 ile çıkan ahaliye ben de dahil oldum sanırım.
  10. 2. defa girmiş olduğum ve ilk sınavıma nispeten hedef koyup çalışmama rağmen gerek süre yüzünden gerek sözel bölümde beyin yakıcı sorular olması nedeniyle hedefim olan 85+ puana ulaşamayacağımı düşündüğüm sınav. bu sınava kolaydı diyen insanların alnından öperim.