1. dunstonla dogusa eslik eden bir oyuncu daha olsa fark kapanirda iste granger heurtel evlere senlik oynuyor ahmet caki yine gereksiz oyuncu degisiklikleriyle maci vermye meyilli .
  2. biri ahmet cakiyi durdursun :) once tyus u cikarip 5 numarada udoh vessely ikilisine karsi alternatifsiz birakti sonra israrla grangeri oyunda tuttu herkes yine heurtelin eline bakar oldu bir ara 3 numara da derrick brownu oynatti anlayacaginiz arayis icerisinde surekli ve fark gitgide aciliyor.oysa ahmet caki dan cok umitliydim :((
  3. kalinic'in 3. çeyrekte gösterdiği performans, doğuş'un ilk yarı gösterdiği performansa eş değer durumda. bogdanovic oyunu yönlendiren kurucu hücumların mimarı olsa da sayı açısından takımına beklenilen desteği veremedi henüz.

    hücum oyununu hızlandıran efes, elinde kalan tek şeyi olan enerjisini oyuna yansıtmaya çalışsa da 20 sayı gibi bir farka erişen oyunu euroleague ve türkiye liginde geri getirmek pek kolay iş değildir.

    oyuncuların heyecanı, enerjisi ve baskısı, oyunun sanki serinin dördüncü maçı olmadığı gibi bir izlenim bırakıyor. gerçekten çok keyifli bir maç izliyoruz sayın seyirciler.
    ilgaz
  4. 3. çeyreği 13 sayı fark ile fenerbahçe üstünlüğünde tamamlanmıştır. anadolu efes'in maçtan düştüğünü hücum stratejiklerinden ve koç'un tercihlerinden görebiliriz.

    datome'nin serbest atışlarındaki performansı, dixon'ın güzel bitiriciliği ve kalinic'in harika performansı şahaneydi. %66 ile üçlük atmak, maçı kazanmak demektir.


    -- maç sonu --

    101-79'luk skor ile fenerbahçe durumu 3-1'e getirdi. serinin bir sonraki maçı abdi ipekçi'de oynanacaktır.
    ilgaz
  5. f.t 101-79 fenerin ustunluguyle sona eren mac.