1. ülke trollden geçilmiyor da bu nasıl birşey bir de oradaki insanlar gülüyor akıl alır gibi değil.

    hergün insanlar ölüyor, bomba korkusuyla yaşıyor ama beyfendinin keyfine diyecek yok. bir de bunlara iş adamı denilip baş tacı ediliyor. ülkede hergün birileri gaf yapmak zorunda mı yahu adam akıllı bir gün bak '1' gün geçiremicek miyiz biz bu ülkede?
  2. parodi hesabı tamam komik ama sen değilsin.
    reax
  3. paranın köpeği olmuş görgüsüz insan beyanı.
  4. medeniyet ,asalet ,asillik böyle bir şey sonrada öğrenilmiyor.bir şehzade yetişirken yıllarca gelen bir gelenek var,asalet var.uyulması gerekenler var ,bazı şeyleri doğarken öğreniyor.o şekilde büyüyorlar.saray kültürü var.çevresinde ki insanlar saygı değer insanlar,saygı gören insanlar.onlarla iletişim kuranlarda diğer ülkelerin değerli saygı gören insanları.onlarda başkalarına saygı gösteriyor.çünkü saygı görüyorlar.ortamları bu yani.anlatabiliyor muyum.şimdi bu insanlara ne kadar eğitim de versen olmaz.bunları eğittikten sonra bi 2,3 nesil geçmesi lazım.belki çocuklarının çocukları olur.yaptığı şeyin komik olduğunu sanıyor.komik te evet.ama asil bi insanın yapacağı şey değil.
  5. "ortanca hanım" sözü kadar aşağılıkçadır.

    bir kadın kendisine bunu söyleyen bir adamla oturuyorsa, zerre haysiyeti yoktur. orospular en azından namuslu ayağına yatmaz, hayat onu oraya sürüklemiştir ve mesleği budur ancak bu ortanca hanım, namuslu geçinen orospu.

    kız kardeşime bir erkek böyle bir laf söylese, onun o dilini söker götüne sokup ortanca hanımım yaparım. para var diye böyle bir adama katlanılır mı, bunlar nasıl hayatlar?
  6. para fakirligi alır, kültürsüzlük baki kalır.
  7. zerduz palan vursan eşek yine eşektir.
    belit
  8. kanıma en çok dokunan ağaoğlu'nun bu lafı söylemesi değil, bu laftan sonra o salondakilerin bu lafı alkışlayıp kahkaha atması. yazık gerçekten.
  9. eğitimin önemini bir kez daha göstermiştir. biraz daha açarsak bir insan eğitim görmeden maddi olarak iyi olursa karşımıza görmemiş, yobaz olarak çıkmaktadır. bunun en bariz örneği (bkz: ali ağaoğlu)
  10. etrafındakilere ne demeli bu espriye ne esprisi bu lakırtıya gülüyorlar. ali ağaoğlu resmen parayı basıp ordakilerin anlama kapasitelerini satın almış.