1. fakirlerin evini alıp devlet yardımlarıyla koca koca evler dikerek zengin olmuş bi 'insandan' çokta şaşırılmayacak laflar
  2. yılmaz özdilin mustafa koç'un rahmetinden sonra yazdığı yazıdaki gibi zengin olmak ile varlıklı olmak arasındaki farkı karşı hipotez ile göstermiştir kendisi sağolsun. bu adam şansa doğru(!) yerlerde olarak nasıl zengin olunabileceğinin örneğidir.
  3. anlatsalar yok artık bu kadar da değildir diyeceğim görgüsüz feryadı. hani anlatmaya kelime bulamıyorum bir insanevladı nasıl bu kadar görgüsüz, kültürsüz olabilir anlamıyorum. zaten şu projeleri masadan attığı reklamdan sonra gıcığım o adama.
  4. ülkemizin öyle güzel ve sanş eseri olan değerlendirmesidir ki daha iyisi zor gelir
  5. Ortaçağda yaşasa Saruman olurdu, o kadar itici, düşünün artık...

    ...
  6. eğitim, görgü, tevazu, haysiyet, kültür gibi özelliklerin toplumda kabul/saygı görmek için gerekli olmadığını gösteren ifade. az bile söylemiş. adam lafını neden sakınsın? neden çekinecek? "ortanca" da der, "pis fakirler" de der. orada bulunanlar da güler gevrek gevrek. sonra biner ferrari'ye basar gider yalısına. yolda da her kırmızı ışıkta elini ayağını öptürür insanlara, toplum nezdinde birçoğumuzdan muteber bir birey olmayı da sürdürür. trump da abd başkan aday adayı. oradan pay biçmek gerek.
    ugo