1. bu kişi hastalıkli bir beyine sahiptir ve toplumdan uzak tutulmalıdır. durup dururken bir insanı dövmenin caydırıcı cezası olmazsa böyle haberleri daha çok duyarız.

    ekleme: bu insanımsi yasam formu tutuklandı ama şort giydiği için bir insanı dovmekten değil halkı kin ve nefrete vs.vs. suçundan. yani yolda durup dururken birini dövmenin cezası serbest bırakılmakmis.
  2. dün başlığı açtığım zaman oldukça üzgün ve sinirliydim söyleyecek kelime bulamayıp türk adalet sistemine bir ton sövmüştüm. bugün bu insanımsı mahluk ceza evine girdi.hala sinirliyim hala üzgünüm böyle insanların olduğunu böyle olayların tekrar yaşanacağını biliyorum ama bu da bir şeydir be sözlük.

    sizinde haberiniz olsun solda görüp okuyun diye ikinci bir girdi yapmak istedim.
  3. skandal bir açıklama yapılarak tutuksuz yargılanmasına karar verilmiş..

    ülke hızla karanlığa doğru gömülüyor ve hepimiz akıl tutulması yaşayıp gündelik hayatımıza devam ediyoruz. hiçbirimizin akıl sağlığı yerinde değil gerçekten.

    ilgili haber
  4. hocaya okutturmuş kendini cinler musallat olmuş hoca öyle diyormuş.

    mahkemede böyle ifade veren adamı hakim serbest bırakıyor. demiyor ki bu adam benimle kafa buluyor tıkayım tımarhaneye aklı başına gelsin. böyle böyle cesaret buluyorlar. her hakim karşısına çıkan psikolojim bozuk, akli dengem yok diyerek kurtuluyor. ne diyelim ki allah kimseyi akli dengeden mahrum etmesin.
  5. başsavcılık tahliyesine itiraz etmiş. dava üst mahkemeye taşınmış.

    hadi bakalım.
  6. ntv son dakika haberine göre hakkında yakalama kararı çıkartılmış çomar.

    haber linki
  7. avukatının itirazı üzerine sıcak bir gelişme olarak ikinci kez tahliye edilen zat. kuzum siz hukuktan mı bahsediyorsunuz?

    ne salak bir ülke olduk kafayı yiyeceğim.
  8. adliyede işe başladı sanırım sabah giriyor akşam çıkıyor.hiç değilse yurt dışı yasağı getirilmiş de yurt dışındaki kadınlar koruma altına alınmış.
  9. (gülerek verdiği o poz var ya işte o poz bizim hukuk sisteminin özetidir. çok şey beklemeyin.)

    demiştim ama keşke yanılsaydım keşke haksız çıksaydım şu yazdıklarımdan dolayı pişman olsaydım. olmadı yine zalimin zulmü galip geldi. el birliği ile tekme yiyen kızımızı delirten, sokağa çıkamaz hale getiren bu sistemin içine sıçayım.