1. uzun uzun paragraflar yazmaya gerek yok. arjantin konserini 1080p bulun izleyin.
  2. keşke son albüm hiç çıkmasaydı.
  3. eskiden hastasıydım. çok fazla dinlerdim. öyle ki bilmediğim şarkısı yok gibi bir şey. albüm albüm sürekli baştan sona açıp dinliyordum falan.

    şöyle bir sorun var ki özellikle ballbreaker albümünden itibaren, stiff upper lip falan, her şarkı tamamiyle aynı riffler sanki. girişinden bir şarkıyı tanıyamaz, karıştırır oldum. o zaman anladım ki acdc bitmiş. bitmiş. yani üzerine yeni bir şeyler koyarak ilerleyememiş grup, 68den beri aynı acdc. tek fark bon scott öldü, solist değişti.

    hala açar dinlerim, back in black, let there be rock vs çok başarılı albümler. bunların dışında çok güzel bir sürü şarkıları var, meşhur donnington konseri de gerçekten harika. ama bütün diskografiyi de açıp baştan sona dinleyeyim diyince 90'lı yıllara geldiğinizde sıkmaya başlıyor. kimse kusura bakmasın.

    siz, siz olun. benim yaptığımı yapmayın. you shook me all night long, heatseeker, highway to hell, shoot to thrill, money talks, back in black, thunderstruck, bunlardan takılın. dur hatta konusu açılmamış güzel acdc şarkısı varsa onları açayım ben de.
  4. yeni teaser

    çarşamba günü yeni single geliyor. shot in the dark.
  5. sayısız film ve dizide şarkılarını duyabileceğiniz grup ama 2011 yapımı the smurfs filminde back in black şarkılarıyla karşılaşınca mavi ekran vermiştim.
    işte buyurun...
    hedef kitle, çocuklarını filme götüren ebeveynler olsa gerek. onlar için ufak bir ödül herhalde. ^:swh^

    tabii ac/dc'yi çok güzel kullanan filmler ve diziler yok değil...

    en efsanesi iron man 2 olsa gerek ^:I love you 3000 tony stark^

    supernatural için demirbaş zaten

    constantine'i de unutmamak gerekir