1. kültür/sanat radyosu. yayınları ile bir çok konuda oturumlar ve söyleşilerle bilgi sahibi olabilir, yeni şeyler ve yeni bakış açıları kazanabilirsiniz. takip ettiğim iki program var.

    (bkz: cuma adlı adamlar)
    (bkz: açık bilinç)
  2. kainatın her türlü sesine ve titreşimine açık olan gönüllüler tarafından yönetilen radyo.
    patron sistemi yoktur dernek şeklinde icraatlarına devam ederler. herkes önceden bildirmek şartı ile bu radyoda istediği konuda program yapabilir.

    radyodaki, ömer madra, murat can tonbil, selahattin çolak'ın sunduğu açık gazete programının hayranıyımdır.
  3. şu sıralar ekonomik sıkıntılar çekiyorlar ve dinleyicilerin desteğine ihtiyaçları var. radyonun web sitesinden "destek ol" düğmesi ile bağışta bulunabilirsiniz.
  4. ermeni kökenli vatandaşlarımızın da ilgisi dahilinde olan radyo. güzel edebi alıntılara yer verirler radyoda. dünya müziklerini sevenlerin seveceğini düşünüyorum.
  5. ‘Kainatın tüm seslerine, renklerine ve titreşimlerine açık radyo’ sloganıyla yayın macerasında 20. yılını geride bırakan 94.9 frekanslı ‘Açık Radyo’, dinleyicileriyle 13. kez ‘Dinleyici Destek Projesi Özel Yayını’yla buluşuyor.

    19 Mart’ta başlayan ve 27 Mart Pazar günü sona erecek 13. Radyo Günleri kapsamında 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde özel bir yayın yapacak Açık Radyo’da Melih Cevdet Anday’ın ‘Dikkat Köpek Var’ oyununu; Entegre Sanat rejisiyle Meltem Cumbul, Nejat İşler, Güven Kıraç, Zeyno Günenç, Hakan Pişkin, Sercan Gidişoğlu ve Oğuz İşçi seslendirecek.

    13. Açık Radyo Günleri: Dinleyici Destek Projesi Özel Yayını
  6. şu anda federico garcia lorca oyunu ''la zapatera prodigiosa'' yayınlanmaktadır. can yücel tarafından ''eskicinin tazesi'' adıyla çevrilmiştir.
  7. şu anda düetler yayını yapılmakta olan radyo. çok özel düetler çalıyor.
  8. hani müzik değil de radyo! dinlemek isterseniz ideal bir kanal. müzikler de güzel o ayrı konu.
    abi