1. bu yaptırımdan bizi kurtaracak bir uygulama olmaması beni çıldırtıyor.
    edit: modem ayarlarından mtu değerini değiştirirek hız biraz arttırılabiliyor ama kesin çözüm değil.
    vagus
  2. sadece türkiye'de olmayan sınır. fakat sadece türkiye'de mağdur eden sınır. internet sağlayıcılarını korumak için ortaya çıkmış ama müşteri yolma aracına dönen sınır. para ile satın alınabilen bir "adil" kullanım

    temmuz-ağustos aylarında değişmesi planlanıyormuş-sınır yükselir en fazla kalkmaz-
  3. böyle bir sınır olupta, internet paketinin sınırsız olarak pazarlanması??? insanları aptal yerine koymaktan başka bir şey değil.
    aldığım paket madem sınırsız, neden kotayı doldurunca google bile 10 dk sonra açılıyor?
  4. şu başındaki "adil" kelimesi bile işkillenmek için yeterli geliyor bana .
  5. zaman zaman twitter ve youtube gibi sitelerin yasaklandığı, imgur'ın hala yasaklı olduğu ülkeye yakışandır.
    bb
  6. adamların alt yapısı desteklemiyor. suçlamayın hemen canım.

    120 liracık ne ki? onu da veririz. çünkü biz enayiyiz.
  7. sözde kaçak içeriği engellemek için getirilmiş, internet hızına zincirler vuran bir uygulamadır. ttnet yöneticileri bilmiyor ki bu insanlar para verip bluray film alıyor, steam'den oyun indiriyor...

    bir başka açıdan bakarsak da bizim neden hala gelişmekte olan ülke olduğumuzu gösteren uygulama. sen siteleri engelleyip, internet hızını düşürüp insanların bilgiye erişimini yavaşlatırsan, ne kadar gelişebilirsin... bu yüzden gelişemiyoruz demiyorum ama böyle küçük ayrıntılar çok fark yaratır.
  8. dünyanın en cimrice icadı.
  9. btk 2016 iş planı'na göre ağustos 2016'ya kadar kullanıcıyı memnun etmek amacıyla düzenlemelerin yapılacakmış. ancak ne bileyim, tatmin etmedi beni. aldığım 25mbps interneti sınırsız diye alıyorsam bu hızı düşürmeye kimsenin hakkı yok. yine de 150 veya 200gb'lık bir akk sınırı iyi bir başlangıç. aslında iyi bile değil. sadece bir başlangıç. bakın lotr serisi blue-ray kaç gb. sonra konuşalım tekrar.

    sınırlar aşılmak, duvarlar yıkılmak içindir!
  10. başında adalet olan her kavramın kendisiyle çeliştiğini bizlere bir kez daha gösteren kota.

    içeriğiyle tıpkı maaşa benziyor. ay başında alıyorsunuz. bu ay her şeyin farklı olacağıyla ilgili planlar yapıyorsunuz. fakat maaş belli. 3-5 gün içinde planlarınızı değiştirmek zorunda kalıyorsunuz. takip eden 3-5 gün içinde para bitiyor, başlıyorsunuz kartlardan yemeye. sonra gün sayıyorsunuz, ayın başına kadar. insan unutkan bir canlı. çekilen çile bir sonraki ayın farklı olacağına inandırıyor sizi.