1. nam-ı diğer cüpppeli ahmet hoca. ismailağa cemaati'nin önde gelenlerindendir. espirili konuşma tarzı ve sık sık televizyonlarda boy göstermesi ile ünlüdür. kızını evlendirmiş ve kızının düğünde gelinlik giymesine karşı çıkmış, üzülmüş, hatta kızının olduğu tarafa bakmadığını söylemiştir.
  2. kızının düğünü olay olan şahıs.

    yillarca millete tavsiyelerde bulunup iş icraate gelince kendisi bile tavsiyelerine uymakta zorlanmıştır.
  3. kızıyla göz zinasından sakınan mübarek şahıs.
    t
  4. asılması gereken biridir.
  5. terlik işine girmişliği vardır.

    şurada
  6. ben zıçmışım da haberim yokmuş. baksanıza şehadet bile getiremeyecekmişim :)) cahillik de yobazlık da bir yere kadar yav. sonra neden islamofobi var? elimizde bir satranç kalmıştı doğru düzgün alın onu da alın :)

    tanım: müritleri tarafından yüceltilen hoca tayfasından biri
  7. tümör besleyen kan damarlarından biri.
  8. gun gectikce daha da sacmalayan, isine geldigi gibi islamı sekillendirmeye calisan, yanar doner laf cambazının tekidir. islam icn tehlike arz eder. insanı dinden de sogutur haktan hukuktan da. iyisi mi dinlememek izlememek ve gormezden gelmek
  9. tsf başkanı olsam dava açacağım kişidir.

    küçük bir ilçede, belediyeye bağlı bir kursta ilköğretim çağındaki çocuklara satranç dersleri veriyorum. satranca karşı büyük bir ilgim yok, çok iyi de oynayamam zaten. ama çocuklarla gayet keyifli vakit geçiriyoruz çünkü hepsi çok istekli. zaten benim için de önemli olan rakibe karşı saygılı ve sabırlı olmaları -ki o yaştaki çocuklar için bu çok zor-, stratejik ve ilerici düşünme becerisi kazanmaları ayrıca beyinlerini olabildiğince açmaları.

    şimdi o çocuklardan biri şu adamın satranç ile ilgili lanetler saydırdığı videoyu izlese, ne düşünür, nasıl vicdan azabı çeker? köy yerinde dindarız diye geçinen babası şu videoyu izlese de çocuğunu kursa göndermese hatta bir daha satranç oynamasına izin vermese, kim verecek bunun hesabını?

    hastanede muhabbet ettiğim bir kız çocuğuna resim yapmayı seviyor musun diye sorduğumda, o da gözlerini önüne eğip evet ama günahmış o yüzden yapmıyorum dediğinde başıma nasıl kaynar sular döküldüyse şu adamı dinleyince de aynı öyle şaşırıyorum, kızıyorum, tahammül edemiyorum. bir tek bu adam değil gerçi bunun gibi yüzlerce şeyh, tarikat lideri, alim, hacı hoca var ve nasıl büyük yıkım yaptıklarının farkında değiliz.

    öldürdünüz şu ülkenin potansiyel ressamlarını, müzisyenlerini, satranççılarını...