1. bir kadın yüzünden hayatı kararıp cümlesi içinde ismini kullanabilenlerin olduğu, ölümün en acılı şekillerini hakeden tecavüzcü bir katildir. adam öyle bir yazmış ki sanırsın özgecan suçlu bu şerefsiz haklı. allah' ım inşallah taksiratını affetmez ve cehenneminin en sıcak yerinde misafir eder bu katili. ulan sinirden elim ayağım titredi, adam resmen bir kadın yüzünden diyerek herifi savunmuş, yazık.
  2. eşşekler cennetine yollanmış g*vat
  3. özgecan aslan'a tecavüze teşebbüs etmiş, başarısız olunca defalarca kez bıçaklamış, kız henüz hayattayken tırnaklarındaki dna izlerini yok etmek için canlı canlı ellerini kesmiş ve daha sonra üzerine benzin dökerek yakmış canavar.

    bütün bu suçları işlerken babası ve arkadaşından yardım almıştır. geçmişte sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımlar, buna benzer başka olayların faili yahut müteşebbisi olduğu izlenimini uyandırmıştır. girdiği cezaevinde kendisi gibi bir katil tarafından öldürülmüştür. öldürülmesi toplum nezdinde kayp olan adaletin tesisi şeklinde kabul görse de aslında en sıkı korunduğu varsayılan kurumlardaki işleyişin gevşekliğini, toplumdaki adalet anlayışının ne kadar altı boş ve rövanşist olduğunu ve hiç kimsenin hiçbir yerde güvende olmadığını göstermiştir.

    bugün itibariyle toplum olarak suphi altındöken'den intikamımızı(!) aldık, günahımızı çıkardık. aramızdaki diğerlerini ise beslemeye, sırtlarını sıvazlamaya, canavarlaşmadıkları sürece kadınlara karşı işledikleri suçlarda kadınları suçlamaya devam edeceğiz.
  4. hapishane malı olmadan basit ölümle paçayı yırtan, annesine sözümüz olmadan küfrettiğimiz potansiyel.
    han
  5. bir kadin 'yuzunden' kelimeleri ile icten ice desteklenen tecavuzcu ve katildir kendisi. sucu da sabittir.

    oldurulmus olmasi ise tabiki de kabul edilemez. hem yasal anlamda hem de vicdanen. ben omur boyu o sucu uzerinde tasimasini tercih ederdim. toplumdan izole her allahin gunu bu yaptigi igrenclikle yasamasini isterdim.
  6. mersin'de şubat 2015 tarihinde özgecan aslan'a önce tecavüz eden, sonra bayıltan ve baygın hâldeki özgecan'ın vücudunu ateşe veren, sonra da öldüren katil.

    cezaevinde diğer mahkumlar tarafından öldürülmüştür.