1. benim burcum.ortamlarda burcumu söylediğimde karşımdakinin gözlerini açarak gerilemesine şahit oluyorum zaman zaman.halbuki çok eğlenceli,iyi insanlarız biz.kötülüğümüz,zehrimiz kendimize..ama damarımıza basılınca diğer insanlar gibi biz de tepki veriyoruz.

    burç yorumlarında çekiciliğimiz ve sekse olan düşkünlüğümüz vurgulanıyor,inanmayın,yok öyle bişi ^:;)^
  2. kadın olanı, yengeç erkeğinin doğal eşidir.
    gizeh
  3. burçlara inanmayanlar bu burcun kişisiyle eşleşsin. yoğun cinsel eylem sonucu iliği sömürülünce yada perte çıkınca bakalım sonra ne düşünecekler. yengeç kişisiyle olan efsanevi uyumları da başka bir gerçek.
    (bkz: ateistler hadi bunu da açıklayın)
    porte
  4. ahlâksızdır o burçlular. benim gibi ahlâk kokan bir adama bile öyle diyolar. o yüzden istisnalar kaideyi bozmaz diyorum. susuyorum.
  5. akrep misali istediği bir şey olmadığında kendini üzen burçtur. çaresiz kaldığında akrep kendini sokar,
  6. ikizler jadar aşağılık değillerdir. samimi bir arkadaşım var akrep burcu. burçlara ciddi ciddi inanan bir kıza burçlarımızı söylediğimizde daha çok bana hakaret etmişti.

    sonra vay efendim hakaret etmiyorum sana iki yüzlü, yalancı, alçak derken; bilimsel gerçekler bunlar.
  7. aslında bir akrep burcu olarak hislerinin çok kuvvetli olduğunu söyleyebilirim.aşırı sadık insanlardır. tuttuğunu koparan cinstendir. ama sinirlenince kimi sokacağını da gayet iyi bilir.
  8. burcumdur. her ne kadar pek önemsemesem de çoğu zaman burcumun özelliklerini taşıdığım söylenir. başka bir (burcun özelliklerini taşıyan) akrep kişisiyle sahip olunan romantik ilişki ya tam havaya uçurtur, ya da tam dibe batırır. aslında marifet burçta değildir de bahsedilen karakterdedir.
    edit: bir-iki cümle eklendi.
  9. bir akrep erkeği olarak akrep kadını çok fazla kız arkadaşım ve sevgilim oldu. gerçekten iki akrep birbirini iyi anlıyor. akrep olduğunu bilmememe rağmen tanıştığım ve kafamın uyuştuğu yanı sıra yakın hissettiğim bir çok insanın akrep burcu çıkması bana hep ilginç gelen bir durumdur. ciddi bir çekim mevcuttur.