1. bugün itibarıyla başkan adayı olacağını açıklayan koç ailesinin veliahtı. seçimli olağan kongre 2018 yılında. ancak yargıtay kararı erken açıklarsa aziz yıldırım'ın sene sonunda olağanüstü seçimli kongreye gitmesi bekleniyor. konya maçını oynarken ali koç'un bu haberinin basına düşmesi aynı gece içinde iki bayram yaşattı. güneşli günler geliyor, az kaldı. bugün gerçekten güzel bir gün.(*:swh)
    ae
  2. ali koç'un başkan olduğu günlere geçelim hemen. sanki şu an ziyan ediyormuşuz yaşayarak kendimizi...
  3. ali koç başkan olunca koç ailesine ait her şeyi beleş kullanacağız hissi ❤❤
  4. normal şartlar altında 2018'deki seçime başkan adayı olmuş şahıs. ancak erken seçim gündemde. öyle bir şey olursa aziz yıldırım'ı devirip deviremeyeceği de tartışma konusu tabi. kimse net bir şey söyleyemez bunun hakkında henüz. ee ne kadar son dönemlerde sıvamaya başlasa da fenerbahçe için hapis yatmış biridir aziz yıldırım. ne olacağını hep birlikte göreceğiz ilerleyen zamanlarda. umarım hepimiz için en iyisi olur.
  5. fenerbahçe içindeki ağırlığı gittikçe artıyor. çok takdir edilesi bir kişilik kırıp dökmeden, saygıyı hak etmeyen birine bile aşırı saygı duyarak naif bir şekilde yürüyor başkanlığa. seçildiği günden sonra ise adım adım aziz yıldırım izlerini silecek bu kulupten. bakın şimdiden söylüyorum bu adam büyük bir şans fenerbahçe için. fenerbahçe bu adamla kurumuş kabuğundan sıyrılacak. çok net söylüyorum fenerbahçe için güneş doğdu, yalnız aydınlık için önce karanlığın izlerini silmek lazım.
  6. seni başkan yaptıracağız
  7. fenerbahçe'nin mustafa kemal atatürkü olacak.

    bizi karanlıktan çekip aydınlığa çıkartacak.
  8. an itibariyle fenerbahçe’nin yeni başkanı olmuştur.
  9. ben kendisinin, takip ettiğim bir kaç videosundan sonra saygısız birisi olduğu kanaatine vardım. özellikle şükrü saraçoğlu stadyumunda aziz yıldırım'ın da olduğu o kurul sırasında, karşısındaki insan ne kadar kötü olursa olsun, ne kadar düşmanca davranırsa davransın, bu tür bir hitabeti tercih eden birisinin çözüm olabileceğinden şüphe duyuyorum. bu arada futbolla pek ilgilendiğim söylenemez, fenerbahçe taraftarı da değilim ancak cidden ali koç hakkındaki düşüncelerim o videolardaki dalga geçer tavrından, şakayla karışık agresif tutumundan dolayı çok değişik gelişti. tabi ki bu kimin umurunda, sanırım tüm mars nüfusu benim düşüncelerimi önemsiyordur :)
    kimbo
  10. gerçekten takımda durur ise türk futbolu adına da önemli işler yapacak. ancak 3 temmuz sürecinde ailem ve "şirketim" zarar görmesin, diye takımı bırakıp giden birinin en ufak bir siyasi çalkantıda takımı bırakıp gitmeyeceğinin garantisi yok.
    ayrıca diğer takım taraftarları şirketlerini boykot eder algısınıda yanlış buluyorum. adam kutuplaştırma derdinde değil, futbol adına önemli adımlar atmak derdinde.
    not: ali sami bey...