1. Son zamanlarda haberi çıkan küçük çocuklara tecavüzün ayyuka çıkması ve bunun toplumun bir kısmı tarafından normal(!) görülmesi,savunulması sağlıklı beyinleri zorlar cinsten. İslam dinine vakıf insanlar tarafından yapılan bu iğrençlikler Sadece bu dinde değil, Diğer dinlerde de var. Bunlar sadece bildiklerimiz. Ya bilmediklerimiz?

    Son olarak bugün denk geldiğim haber öz torununu taciz eden dede ceza almamış, şaşırdık mı? Hayır. Sebebi ise içler acısı.. Anlatmak istemiyorum.

    Ensest ile çoğaldıklarına inandıkları için bunlar dinine vakıf müslümanlara "normal" gelebilir ancak bana göre değil. Erkek erkeğe ilişkiye girip sözde ahlaksızlık ettikleri gerekçesiyle helak edilen topluma bakınca, Allah (eğer varsa) için çocukların bir önemi olmadığını anlıyoruz.
  2. ne alaka? müslümanların yaptığı olayları nasıl oldu da allah'a bağladın acaba. açık bir şekilde müdahale edilmesini istediğini anlayabiliyorum ancak müdahale edecek olan allah değil yine insanlardır. dinlerde bulunan allah ne açlığa ne hastalığa ne de çocuk tecavüzüne doğrudan müdahale eder.
    hiciv
  3. bu kafayı anlamıyorum. 1-2 dakikalığına ateist olup "allah varsa bu kötülükler neden oluyor?" kafasına erişmek istiyorum ama beceremiyorum. gerçekten olmuyor. yani eminim ki ateist olsam^:ki olmak için de çokça neden var^ bu saçma sapan argümanla tanrı protestosu yapmazdım.

    acaba demek istediğiniz şöyle bir şey mi?
    tanrı var ve bir yerde çocuklar ölüyorsa gökten zembillerle tanrının mermileri düşmanları yok edecek? bir yerde küçük bir çocuğa tecavüz ediliyorsa tecavüzcünün çükü eriyecek? bu mudur?
    sde
  4. müslümanlık üzerinden allah ile ilgili böyle bir bildirimde bulunmak tamamen saçmalık. sadece müslümanlıkta değil hiç bir dinde böyle saçma bir cümle olabileceğine inanmıyorum.

    benim inanmamam olayların olmadığını tabiki de göstermiyor ama tespitine katılmıyorum. allah hiç birşeye müdahale etmediğini görmeniz gerek sanırım. olan bitenin tek sorumlusu insanlardır.
  5. 1. bu tarz haberler kamuda etkili oluyor, tiraj artirip reyting patlatiyor diye gündemde. her zaman vardi malesef bunlar ve dahi niceleri.
    2. bu tarz sapikliklari benimseyen dinler var mi ben bilmiyorum ancak ateist bir birey suç işlerse biz bunu ateizme mi mal etmeliyiz? demek ki dinlerin caydiriciliği o kadar da etkin değil bazi bireyler üzerinde. mesela ateistler üzerinde de değil ki ateizmi seçmişler.
    3.öz torununu taciz eden dede türkiye cumhuriyeti kanunlarinca yargilanmiştir. ceza alip almamasi bu ülkenin yargi organlarinin ve yasa koyucularinin mesuliyetindedir. ya da bu dedeye beraati sonrasi adliye çikişinda bi yildirim isabet etse, ikiye bölünse pişse teist mi olmali butun ateistler? ulvi olarak bir beklenti mi var ateistlerde nedir?
    4. islam'a göre ensest ilişki merede mevcut? adem ile havva yahut nuh gibi peygamberler ve soylari kast ediliyorsa islam dini hakkinda ortalama bir kahvehane sakininden fazlasi bilinmiyor demektir. cübbeli ahmet dinleyip feyz alanlarla cübbeli ahmet dinleyip islama sövenler bir dernek çatisi altinda toplanmali en kisa sürede.
    5. ya bu ne saçma bir başlik ve içeriktir? yönetici arkadaşlar bi uyarin hiç değilse arkadaş yazisini düzeltsin bari...
    t
  6. allah kullarına müdahale etse "yhaa biz tiyatro oyunu mu oynamaya geldik dünyaya, biz özgür bireyleriz, kullara müdahale eden bir tanrıyı kabul etmiyorum" diyen, etmese "bu ne biçim ilah çocuklara zarar verilmesine göz yumuyor" diyen tiplerin zırvalaması.
    arkadaşım, o çocuklara zarar veriliyorsa bunda sen suçlusun, ben suçluyum, biz suçluyuz. bunu rahatlıkla yapabileceğini düşünür hale gelebiliyorsa insanlar, bunda yine biz insanların kurduğu lanet olası dünya düzeni suçlu. bi bok yapamıyor, gerekli kamuoyunu oluşturamıyor ve ikide birde inanmadığın allah'ı suçluyorsun. karar ver, varlığına mı inanıyorsun, olmadığını mı düşünüyorsun?
    kaldı ki islam inancında ensest falan yoktur, hangi kıçından uyduruyorsun ki bunu? islam'ın neresinde ensest fikri var? kur'an'da da hadislerde de o bildiğin evrim teorisi karşıtı adem'in çocuklarının çiftleşmesi olayına dair hiçbir şey yoktur. "ey insanlar gerçekten biz sizi,bir erkek ve bir dişiden yarattık. birbirinizle tanışmanız için halklar ve kabileler kıldık." diyen bir kitabı okumadığın için anlaman da mümkün olmuyor tabii.