1. sadece benim başıma gelip gelmediğinden emin olamadığım durum. uzun bir duştan önce istersem dünyaları yemiş olayım, o duşu aldıktan sonra midemin içinde iki tane boz ayı bağırmaya başlıyor. kesinlikle sigara içtikten sonra gelen sıçma hissine rakip olabilir.
  2. çay-sigara ikilisinin muazzamlığı da işte buradadır. bildiğiniz üzere sigara bağırsakları hızlandırırken; çay ise yavaşlatır, kabız yapar.

    bize atalarımızın ne kadar zeki olduğunu gösterir.^:swh^
  3. her alkol içişimde gelen intihar etme isteğidir.
  4. genellikle düğünlerde yaşanan durum.
    o ana kadar çok fazla özel günlere gitmeyen erkek bireyin takım elbise giyip janti olması ile birlikte, "vay amınakoyim neymişsin sen lan"" nidaları ile açın kızlar arayı salıyom kobrayı" diyerek zeybek oynayası gelir. fazla gaza gelmeden bir hatun bulunarak gecenin verimli geçirilmesi elzemdir.
  5. takım elbisenin etkisinden hala çıkamadan heyecanla yazılmış giriştir.

    edit: başlık değiştirilince yazılan yorum bok yoluna gitmiştir.
  6. sevdiceğinle sevişmek istemek.
  7. hava güzel, bir bahar esintisi kiraz dalları arasından bembeyaz gelinlik misali... aklıma adalar geliyor, daha çok da büyükada. önce bir vapur safası, martıların eşliğinde; sonra bol bol gezmek.. aniden zuhur eden istekler arasında başı çekiyor bu his bende.
  8. şu an deli gibi gibson les paul custom 1958 istiyorum mesela, var mı 23000 tl'si olan?
  9. durup durup bir anda 'lan o şehirde olmak vardı.' diyorum. çünkü yıllardır istediğim bir şehir var ve ben sadece oturduğum yerden izliyorum. hiç sevmediğim bir yere tıkılmış kalmışım. nefes alamıyorum.

    o şehir için bu kez son şansım. ve ben her defasında ölüyorum.
  10. aniden gelen his : pismanlik
    aniden gelen istek : kafami s.kmek