1. adı üstünde kabir olan bir mekana saygı göstermemekle kendi midesizliklerini göstermiş oluyorlar. fakat atladıkları nokta anıtkabir'i ciddiyetsiz de kötü de göstermeye çalışsalar, insanların atatürk saygısını yok edemezler.
    sezgi
  2. yan taraftan çocuk cıvıltıları gelir, insanlar dolaşmaya, gezmeye gider gibi anıtkabire gider. fazla büyütüldüğünü düşünüyorum bu durumun. tamam ölene mezara anıta saygı olsun ama saygı ille hüzünlü olmak ya da somurtmak mutsuz olmak değildir. çocuk parkı da saygısızlık değil. atatürk insanlar gelecekte mutlu yaşasın hayatlarını en iyi şekilde devam ettirebilsin diye yaptı onca şeyi. şimdi onun anıt mezarına insanlar mozaleyi ziyaret etsin sonra da gidip kafeteryada otururken çocuğu parkta biraz oynasın ne var ki bunda. o da şahit olur ailecek kadın, erkek, çocuk mutlu bir şekilde yaşadığına.
    mezarlık, anıt gibi yerler soğuk yerler olmaktan çıksın insanlar o saygıyı içinden geldiği için duysun belli zorunluluklardan değil. keşke büyük bir parkın içinde olsaydı atamın mezarı insanlar yürüyüş yapsaydı baharda gezseydi ..
    peşin edit : günümüz hükümeti aklınca değersizleştirmek için yaptı ve çoğu insanın tepkisi de bu hükümetten kaynaklı ama onlar bu amaçla yaptı diye bu amaca hizmet etmesine gerek yok insanların saygısı azalmaz içerde salıncak kaydırak var diye ya da atatürkün yaptığı işler unutulmayacak.

    edit: tek eleştireceğim parkın berbat bir plastikle ve estetik yoksunu bir tasarımın birleşimi olması. güzel bir park olsaydı keşke..
    wtf
  3. her türlü kanıta rağmen fotomontaj dileğimi psikopatça sürdürdüğüm haber.
    yapmamışlardır o kadar herhalde...
    inanmak istemiyorum yapmış olabileceklerine.
    o kadar da sövdürtmezler bile bile herhalde?
    ^:inandığınız allah hak ettiğiniz belanın mislini tepenize indirsin de gömülün magmaya orada bomba gibi patlayın da ölemeyin.^
  4. halk tarafından sökülmüş parktır.

    kabenin yanına böyle bir park yapılsa insanlar kabenin etrafında turlarken çocukları böyle bir parkta zaman geçirip bekleyebilirdi.

    http://i.hizliresim.com/RQpnpZ.png
  5. kesinlikle büyütülmesi, tepki gösterilmesi gereken olaydır neden çünkü bu halkı yoklamaktır, ses çıkmazsa ilerleriz mantığıdır. ufak tefek bir şey denmemeli (*:ki ufak bir şey de değil) en ufak şeye tepki gösterilmeli ki yavaş yavaş artmasın.
  6. bari mezarları bırakın.
    kucf
  7. Cumhuriyet'in bu sabahki haberinde genelkurmay başkanlığının konuyla ilgili açıklaması paylaşılmış.
    karar şöyle;
    ""Anıtkabir Hizmetlerinin Yürütülmesine ilişkin Kanun ve Yönetmelik çerçevesinde Anıtkabir Bakım Onarım Restorasyon Kurulu 24 Eylül 2016 tarihinde olağanüstü toplantıya çağrılmıştır. Kurul, bugün itibariyle oybirliğiyle söz konusu portatif oyun alanının kaldırılmasına karar vermiştir""

    link
  8. iç savaş istiyorlar.
  9. başka birileri başka birinin mezarına oyun parkı yapsa nasıl tepkiler alacağını merak ettim.. mezar o ya.. çocukları düşündüm ben mantığında bile olsa öyle bişey yapılır mı ya.. az biraz akıl.. el insaf..