1. diğer sözlüklerde anket pek hoş karşılanmıyor bu doğru, ama burada kanal sistemi olduğu için biraz da bu başlıkları isteyenler için bu kanal oluşturulmuş diye düşünüyorum.

    ancak son dönemde anket başlıklarının - anket başlıklarındaki iletilerin resmen patlama yapmasıyla biraz rahatsız olduğum doğru,

    çok gereksiz gördüklerimin yanında, evet olabilir dediklerim ve acaba insanlar ne örnek vermişler diye merakla açtıklarım da var ancak 4-5 iletiden fazlasını okuyamıyorum, birçok kişinin de buna benzer düşündüğünü sanıyorum; ki konuştuğum birkaç kişiden de aynı yorumu duydum.

    özetle düşüncem, tadında olduğu zaman evet iyi olabilir ancak çok fazla yazıldığında okunmadığını, birçok iletinin de böylece aslında çöpe dönüşüp sadece ileti sayısındaki artışa katkı sağladığını, başka faydası olmadığını; faydalı bir şey yazılmışssa bile okunmadığı için arada kaybolup gittiğini düşünüyorum.

    bunu değiştirmek için bir önerim yok, insanlara yazma diyemem. özgürüz. ancak düşünmekte de fayda var.

    bir de not düşmek isterim; anket de olsa verilen bkz lar doldurulsa daha bir faydalı olur sanki.
  2. youreads++ sayesinde sol frameden engelledigim kanaldir. siz de engelleyin, rahatlayin.
  3. çoğunluğu bomboş, ancak forumlarda konu dışı bölümüne açılabilecek konulardan oluşan youreads kanalı. gündemde çoğunluk bu kanaldaki saçma başlıklardan oluşunca biraz hevesi kaçıyor insanın.
  4. youreads'ın her yazarın, okuyucunun ilgi alanına giren konuya dair yazılara daha rahat ulaşmasını sağlamak amacıyla kategorize ettiği kanallardan birisidir.
    bu kategorizelendirme sayesinde; ilgi alanınıza giren kanalları ( yazarlar için) seçip, o kanallar arasındaki girdileri takip edebiliyorsunuz.
    böylelikle yararsız, gereksiz bulduğunuz veya sizi ilgilendirmeyen konular hakkındaki yazılardan bir nebze olsun uzak durabiliyorsunuz.
  5. kötü amaçlı kullanıldığını, suiistimale açık olduğunu düşündüğüm kanal. ama heryerde de vardır. eğlensin gençler admin abi.