1. orta sinif bilgisarlari; elma logosu ile son kullaniciya iteleyen, pazarlama dehasi sirket.
    o kadar stabildir ki; kendisi icin ozel olarak uretilmemis hicbir donanim ya da yazilim ile etkilesime girmez. o kadar stabildir ki; kullanmak icin bilgisayari yeniden ogrenmeniz gerekir. en buyuk artisini da unutmamak gerekir ki; o da su: "abi epil yhaa" malumunuz her gence nasip olmayan bir duygu, gogsunu gere gere bu cumleyi haykirmak.
  2. iphone satış adetleri (milyon)

    2008: 11.6
    2009: 20.7
    2010: 40
    2011: 72.3
    2012: 125
    2013: 150.3
    2014: 169
    2015: 231.2
  3. cihazlarını insanlara değil, insanların egolarına satan teknoloji devi.
    hydra
  4. kurucusu yonetim kurulu tarafindan kovulmus daha sonra tekrar ise alinmistir.(bkz: steve jobs)
  5. hani verdiğin sözler, hani iphone'um nerde
    hani huzur bulduğum ergonomik 4s - 5s'im nerde
    hani sen hep benimdin, şimdi nerdesin nerde?

    şair burda eşşeğin şeyi kadar 6 ve 6 plus gibi seriler çıkarmıştır, buna serzeniştedir. yenilenerek rekabete yenildin be apple. sanane samsung lg bok püsür kullanıcısı ve müşterisinden. niye benzedin onlara ha, niye?

    nerde çizgin?

    sen apple'sın incitme yazıktır ata'nı.

    stiv baba yerinde ağlıyordur şimdi...
  6. ürün tasarımları bir çok firma tarafından kopyalanan şirket. fakat macbook'un güzelliğine henüz hiç bir markada rastlamadım.
    rvp
  7. iphone5-5s ve ardından 6plusu da geçici kullandıktan sonra artık apple benim için bitti kullanıcı arayüzü inanılmaz kısıtlı şarj konusunda çok berbat, kullanıcıyı çok kısıtlıyor uzun yola giderken müzik yükleyim dedim yeni onu bile beceremedim.. samsunga da ezelden beri antipatim var herhalde sony alırım artık. en güzeli müzikleri sürükle bırak olarak atmak ve şarjının dayanması.
  8. steve jobs vizyoner bir insan olmasa yerini çoktan amiga ve commodore'un yanında almıştı diyebileceğimiz çeşit çeşit ürünleri olan bir firma.

    gerçi şu an bir dilek hakkım olsa "o kadar çok param olsun ki tekrardan amiga'yı piyasaya sokabileyim" diye bir dilek dilerdim. bu kadar da çok severim amiga'yı.
  9. iphone disinda ahim sahim urunu olmadigi sanilan sirket. bilgisayalari bu sirketin her seyi zaten, telefonla anilmasinin nedeni gelismemis ulkelerde telefonun bilgisayardan daha buyuk bir ihtiyac olarak gorulmesi. imac, mac book air-pro yada ipad kullanmadan nasil apple elestiriyorsunuz. ahim sahim nasil urunu olmadigini dusunursunuz anlamiyorum.